Zdravím, jsme se synem po operaci. Měli jsme dilataci ledviny 4 stupně. Zajímá mě zkušenosti po operaci. Četla jsem tady už diskuze maminek které taky podstoupili tuto operaci, ale zajíma mě jak to probíhá dále. Jak dlouho jste byly v nemocnici. Jak to bylo po te co vas propustili apod. Malý teď 7 měsíců starý
Jestli te bude konkretne neco jeste zajimat, klidne se ptej ;)
Jakou vam dělali operaci? Ja jsem byla se synem az ve dvou letech, dilatace na leve strane, operace pyeloplastika. Nijak ho nerezali, jen laparoskopicky. Vyvod mel z ledviny(zepredu) asi dva dny po operaci a cevku z pindika.. v pondeli operace, v sobotu rano domu. U maleho uz probihalo vědomé curani,takze nechtel curat,protoze ho to palilo po cevce, ale to byl jediny boj a teda poctive pit musel. Dostaval jeste dalsich sest tydnu atb zajistovaci a protoze mel v ledvine jeste hadicku (nevim ted doktorsky jak se to nazyva), kterou po sesti tydnech vytahli, to uz byl ale zakrok jen na dvacet min, ale s hospitalizaci dva dny. Jinak hned po tech 6ti tydnech rekl doktor,ze ma ledvinu dobrou a ted uz vice jak rok se krasne dal vyviji a normalne ledvina roste, funkce se tim nejvyšší,ale uz se nebude dal snižovat ;)