Ahojte nedavno som porodila a mala som tazky porod. Maly sa mi zasekol v porodnych cestach a tazko ho vytahovali ...isiel rucicka a hlavicka.
Na druhy den prisli na to ze ma parezu horny typ.....chcela som sa opytat co vsetko ste absolvovali ake cvicnia ste maly a co povinne ockovanie?? Moj maly cvici Vojtovu metodu zatial len jeden cvik...Dakujem za odpovede
Ahoj, nas porod byl ukoncen cisarskym rezem,jelikoz mala se do porodnich cest tlacila ouskem cili hlavickou nakrivo. Nastesti to zjistili drive nez do porodnich cest sestoupila. Nicmene mela predilekci hlavicky a dle neurologa i paresu 7. licniho nervu( syndromem asymetrickeho place). Od 5ti tydnu jsme cvicili Vojtovku. zacinali jsme take jednim cvikem a jak Terezka rostla,tak se pridavali cviky dalsi. S cvicenim jsme skoncili,kdyz se Terezka postavila a vse bylo v poradku. S ockovanim jsme nemeli zadny problem. Ockovali jsme Hexacimou. Tak nevim,zda ma odpoved k necemu bude. Nevim,co presne vase diagnoza znamena,ale preji at se vse da do poradku. Vojtovka je super a myslim,ze nam hodne pomohla.