Zdravím, v polovině září nás doma začalo něco kousat a do teď jsme nepřišli na to co by to mohlo být. Každopádně jsem začala dům postupně dezinsektovat. Prala jsem všechny polštáře peřiny koberce záclony matrace deky přikrývky na v 60 a zakoupila bio kill teď už vlastně clean kill. Vystříkala jsem jím koberce a matrace bez potahů pohovky křesla rámy dveří oken atd atd. Teď místo kousanců máme všichni (já přítel a dvě děti 7 a 9) svědivé vyrážky po celém těle. Dnes jsem byla u kožní a ta mě prohlédla. Vysvětlila jsem doktorce co a jak a že v tom jedeme všichni. ale ta mě poslala do háje s tím, že jsem přišla jen já, takže to co mi napíše mám užívat jen já popřípadě přítel. Že si mám najít kožní, která má specializaci na dětske kožní problémy což je v našem kraji nemožné. Teď k jádru. Napsala mi dithiaden na zklidnění, daseltu na alergie a míchanou mast Dex ambiderman. Chci se zeptat zda-li tuto mast můžu nanést i na 7ti letého a 9ti letého? Je mi jich líto jak je všude všechno svědí. Jejich obvodní, kde jsem byla dřív než na kožní mi napsala jen krém na svrab a po tom je svedilo všechno ještě víc. Má někdo zkušenosti s tímto krémem?