Dětská neurologie Thomayerova nemocnice - zkušenosti

ivetkavysocina
28. říj 2018

Ahoj, chci se zeptat, zda máte nekdo zkušenost s hospitalizaci kojence na dětské neurologii v Thomayerove nemocnici? Co sebou a tak... Děkuji Iv.

lavita
29. říj 2018

Ja mam. Pokoje jsou po dvou,zachod na nekterem pokoji, jine maji na chodbe. Pokoje malicke,moc si toho neber. Personal skvely,prijemny,moc mili doktori. Je tam mala herna,a da se chodit vem,podle toho co mate za diagnozu. V arealu je obchod I kavarna

ivetkavysocina
autor
8. lis 2018

@lavita dekuji, takze je dobry mit sebou kocarek abysme se mohli vyvetrat, jde ho tam nekde uschovat? Jinak asi vse co na peci pouzivam doma vzit sebou ze (rucnik pro maleho, pliny, kosmetika, atd..)

sonia79
8. lis 2018

@ivetkavysocina Ahoj, mám poměrně čerstvou zkušenost, vrátili jsme se odtamtud před měsícem. Kočárek si určitě vezmi, můžeš parkovat na chodbě před pokojem (já měla golfky i uvnitř, ale složený, malému jsou 2 roky). Pro mě to přiznám se bylo psychicky trochu náročné , nevím co máte za potíže , my měli podezření na epilepsii. Naštěstí se tedy nepotvrdila, i tak se mi občas ještě o Krči zda 😀. Na pokojích nečekej moc luxus a doporučuji i vzít si nějaké jídlo z domova, občas to bylo třeba. Ale! Co se týče přístupu personálu a odbornosti lékařů, to je podle mě fakt špička. Takže to za to určitě stojí to nějak přežít . Zas ale koupelna nová, čistá .. bude to dobrý, neboj. Kdyžtak se klidně ptej do SZ nebo i sem .. jo a v areálu jsou kozy a skvěle lahůdky, jsem se tam chodila dopovat sladkým, když bylo nejhůř. Tak držím palce!

lavita
8. lis 2018

@sonia79 my taky s podezrenim na epi,byla.to zkusenost jak vino

sonia79
8. lis 2018

@lavita napíšu SZ.

ivetkavysocina
autor
9. lis 2018

@sonia79 dekuji za nazor, my jdeme spis na celkove vysetreni zda neco neurologickeho neni, protoze je prcek hodne pomaly ve vyvoji a hypotonicky, tak doufam ze nic nenajdou ze to bude jen svalove a proste jen cvicit a cvicit. Sladke radsi beru do zasoby, jsem zavisla i doma a ze stresu musim jist furt.

ivetkavysocina
autor
11. lis 2018

@lavita a je moznost tam mit veci v nejake skrini nebo pocitat mit je v tasce/kufru? A je tam teplo? Zda mit pro maleho kratky rukav kvuli pripadne kanile nebo ne😁

lavita
11. lis 2018

Je tam teplo,v pohode. Ale skrin tam je uplne mini, ja mela vse v kufru na zemi :-/

sonia79
11. lis 2018

@lavita já tu skříň vůbec nepochopila , nedalo se tam vůbec nic dát jak byla mělká.@ivetkavysocina pocitej raději s alternativou, že budeš mít většinu věcí v kufru, já měla pod postelí. Teplo tam je.

zuzanavachlova
17. únor 2019

@ivetkavysocina můžu se zeptat jak dopadla vase hospitalizace a jak to probihalo, klidne nejak do zpravy, ceka nas to za necely mesic a vubec nevim co a jak si vzit sebou... dekuji za odpoved

mv35
1. říj 2020

Také náš teď čeká hospitalizace na dětské neurologii s dcerkou 2,5 let, včetně magnetické rezonance. Jsem s toho trochu nervózní, také nevím co vzít sebou. 🙏🙂 Prosím o radu, co vzít sebou, mála je ještě na plenkách ☹️

mv35
1. říj 2020

Moc děkuji

lavita
1. říj 2020

@mv35 jsou tam male pokoje, moc se vám tam nevejde. Nevím jak teď, kdyz je Corona,ale určite se hodil kočár, měli jsme ho před pokojem a jezdili ven. Je tam herní já, my tam nechodili, meli jsme svoje hračky a teda tablet,jinak bychom se unudili.

zuzanavachlova
1. říj 2020

@mv35 dobry den, asi tak jak pise pani Lavita.. vemte si urcite kocarek, abyste mohla jit ven, behem dne delajo ruzna vysetreni a my meli zaverem v patek MR. A pro dceru Si vemte veci, normalne co nosi doma, jako kdyby jste jela nekam na par dni.. Pro sebe prezuvky a neco na zabaveni (tedy to u pro dceru). Kdyby jste chtela neco vedet napiste.

leranka
6. říj 2020

Dobrý den, za dva týdny nás čeká hospitalizace s 9 měsíčním synem. Jak to zvládají takhle malá miminka? Máte některá zkušenost? Máte zkušenost teď v době korony? Je třeba mít s sebou negativní test? Jsem z toho nervózní, bojím se toho, co případně synovi najdou, jak zvládneme cizí prostředí oba dva a tak. Děkuji za vaše případné rady.

zuzanavachlova
7. říj 2020

@leranka tak ja tam byla s malou v roce.. to je asi individualni, jak to malej zvladne, pristup ale maji skvelej, jsou tam mile sestricky a tak. Urcite se toho nebojte... vemte si neco co mate rada, treba knizku nebo tak. Kdyby jste mela mit negativni test, tak by Vam to asi rekli. Pripadne Vam ho udelaji pri prichodu.

marketaskalska
11. lis 2021

@zuzanavachlova Dobrý den,prosím mohu mít také dotaz? Čeká nás s dcerou též pobyt (16 let-mentální retardace),zajímalo by mě,jestli je na pokojích k dispozici Wi -fi,možnost si uvařit někde kafe,případně dát něco do lednice?Děkuji Markéta.

zuzanavachlova
12. lis 2021

@marketaskalska dobry den, wifi nevim zda tam je.. to si nepamatuji… myslim ze je tam kuchynka s konvici, takze kafe si uvarit muzete, radsi si vemte s sebou a lednicka je tam myslim take v te kuchynce… ale uz je to pres 2 roky co jsme tam byli takze fakt nevim.

petrak15
12. lis 2021

Máme velmi aktualni zkušenost s detskou klinikou, wifi je nemocniční veřejná, lednice byla v kuchynce na chodbe, personal naprosto perfektni. Jinak, je to stará budova, táhne od oken.. jidlo 3xdenne a teda návštěvy kvuli covidu povoleny nebyly.

marketaskalska
13. lis 2021

@petrak15 Děkuji moc za info,jedeme tam kvůli epilepsii,zatím nevím na jak dlouho-bude to asi pro Eli zdlouhavé a nuda! Kdyby jste měla nějaký tip,na co nezapomenout přibalit s sebou budu ráda díky-mohli jste ven i mimo areál nemocnice?

petrak15
13. lis 2021

Mimo areal jsem nezkousela, byla jsem tam s petiletou. Po arealu me pustili, potrebovala jsem do lekarny. Mají tam i kavárnu otevřenou ve všední dny. Na pokojích byla tv s ct decko, a prisla i "pedagozka", ktera donesla veci na malovani a různé hry,puzzle atd vhodne k veku. To bylo hodne milé. Do zacatku manzel přivezl papíry, omalovanky, knizku a mela jsem tam tablet a sluchatka. Jidlo 3xdenne, vecere v pet, vemte si neco, co mate rada, at nemate hlad. Lednici jsem ja nepotrebovala. V kuchynce jsem si brala balenou vodu a delala caj.
Preji, at vysetreni budou v poradku a jste brzy doma.

marketaskalska
14. lis 2021

@petrak15 Děkuji moc za podporu

qwerwe
24. dub 2022

Zdravim. Pri odchodu z nemocnice jsem dostala predbeznou zpravu, uplna pry ma prijit postou. Zajimalo by me, jestli jste to meli taky tak, za jak dlouho vam prisla?