Dětská neurologie. Kam s dětmi?

evaeva123
22. kvě 2022

Kam prosím s dětmi na neurologii? Praha, Kolin, Mladá Boleslav a okolí. Máme sice doporučení od očního v Motole ale neuro motol nás prostě nevezme. Mají termíny až za x měsíců. Syn vidí nonstop dvojí obraz a všichni to mají u zadku. Respektive nemají čas... klidně i soukromě půjdeme když je něco ok. Děkuji

treasurka
22. kvě 2022

My jsme byli ve VFN, a na Vinohradech na lůžkovým. Ale ty termíny jsou peklo všude.

emamaira
22. kvě 2022

V Kolíně je doktorka Nemeškalová, termín jsme měli rychle, ale dvakrát nadšená jsem z ní nebyla. Rutinerka, která jede podle tabulek.

bublee
22. kvě 2022

@evaeva123 Kolín Nemeškalová, jsme s ní spokojeni 🙂

600den994
23. kvě 2022

@evaeva123 proc vas neposlali z ocniho akutne, kdyz jste byli v Motole? Zkus Inep Praha, Mudr. Paděrová, Mudr. Lifková, obe motolske.

squezy
23. kvě 2022

@evaeva123 my byli na poliklinice Prosek, Praha 9,ale taky jsme čekali asi 3 měsíce. Je to už 3 roky zpět.

lachipie
23. kvě 2022

Inep Praha, Thomayerka... Někdo mi říkal, že jsou spokojení i v Canadian medical care a ani zas tak hrozně dlouho nečekali, ale už je to pár let... Ale termíny všude peklo... Ještě teď si pamatuju jak jsem po prvním epi záchvatu hledala pro syna neurologa a všude termíny minimálně za čtvrt roku...

zmrzlinka
23. kvě 2022

@evaeva123 a co promluvit na pediatrem ať Vás pošle akutně k hospitalizaci a řešit to za hospitalizace?

evaeva123
autor
23. kvě 2022

@600den994 No nikdo mi neřekl že máme jít hned na akutní ordinaci. Doktor říkal že píše doporučení že se máme objednat. Kdybyh to věděla šli by jsme hned... i když...vstávali jsme v 5 ráno a odcházeli jsme v 11:30 syn měl rozkapané oči a jsem si skoro jistá že kdybych šli čekat ještě na neuro že by už chytil nerva a vyšetření by bylo stejně na nic :( byl už strašně unavený.

600den994
23. kvě 2022

@evaeva123 ja vim, je to tam vzdy na dlouho...

elizsebik
24. kvě 2022

Take doporučuji vfn, pan doktor Kliment. Byli jsme v ulici Palackého u paní doktorky Molínové, a utekli jsme do toho VFN.

treasurka
24. kvě 2022

@elizsebik Klement 🙂

evaeva123
autor
24. kvě 2022

Volala jsem dnes na ortoptiku do motola kam chodíme v rámci očního a ta žena tam je fakt skvělá. Tak jsem jí to vše vylíčil jak beznadějně jsem volala pořád ne neuro a oni na nás kašlou - zašla vedle za doktorem a máme si dojet ráno pro zadanku na neuro na STATIM takže nás musí vyšetřit okamžitě. Že nevyšetřit tak dlouho dítě s dvojím viděním že jako WTF. Tak kdyby měl někdo stejný problém tak to jde takto. Moc vám všem děkuji za reakce a Krásný den ❤

600den994
24. kvě 2022

@evaeva123 dej pak vedet jak to dopadlo. Je skvele, ze to takto slo. Tohle meli udelat hned a ne at se objednate.