Dětská nemocnice v Brně, máte zkušenost?

anomisss
4. led 2015

Ahoj holky jaké máte zkušenosti s dětskou v Brně? já můžu říct že katastrofa!! Měla jsem malého na JIP a přístup sester je hrozný! Můj syn má sice jen měsíc a půl ale ležel na oddělení 16 s ním tam byla 2 letá holčička a jelikkož měla také zápal plic hrozně kašlala a skrz to brečela přišla sestra a říká jí ELINO SEM TI ŘÍKALA ABY JSI UŽ NEŘVALA! no byla jsme úplně v šoku další den kdy jsem byla u malého protože jsme ho jezdila krmit měl na sobě jen bodyčko (takže holé nožičky) a přišla sestra a do kořán otevřela celý balkon i když viděla že jsem malého měla na rukou protože sem ho dávala brkat až po tom co jsme jí teda rázněji upozornila jestli nevidí že malý má jen body jestli by to laskavě mohla zavřít tak mi odpověděla ..... NO mohla.Moje známá co má 4 měsíčního chlapečka ho také měla v dětské ale teď si nevzpomenu kde přesně a sestra jí řekla že jde koupat ať si pro něj za chvíli příjde když přišla nevěřila vlastním očím sestra telefon v ruce a rý se smála na celé kolo a vedle ní leželo 5 nahatých ničím nepřikrytých miminek a bylo otevřené okno (jelikož má dobré známe sestra zanedlouho dostala výpověď ). Další věc co se jí stala bylo že ,, načapala " doktora který jí dával malého do boxu když mu málem spadl a z doktora byl cítit alkohol ☹ teď mám malého na áru a tam je všechno super jak přístup sester tak péče kterou mu dávají ale to se jako dočkám dobré práce doktorů a sester až na ARU? ! známému v dětské skoro umřela holčička protože jí doktorka pořád posílala domů s bolavým bříškem a ve finále zjistili že té holčičce hnije bříško od žaludku k vaječníkům takže asi takovou máme péči o děti v Brně!!! ☹

blahova_andrea
4. led 2015

no to jsi mě tedy nepotěšila ☹ teď se jen modlit, aby se dětem nestalo nic, proč by tam musely ☹

certisko1989
21. led 2020

Ahoj holky, nevim zda sem ještě někdo občas mrkne. Mám jet s malým do dětské do Brna na urologii, nemáte náhodou někdo adresu nemocniční ubytovny, kdybych náhodou musela na ubytovnu ať vím kde je. Děkuji.