Ahoj,
prosím nevíte na jaké úrovni je dětská dermatologická klinika v motole? popř. ke komu tam zajít?
Anebo doporučili byste prosím dobrou dětskou kožní v Praze, Praha východ, Říčany?
Hlavně ne Vinohradskou nem. prosím. Tam už jsme byli a nepomohli a už tam nevlezu.
Léčím dceři opět přes půl roku exem a kvasinku. Ale mám podezření na nějakou potravinovou alergii, ale nemůžu přijít na co to je. Nebo co jiného jí může vadit. bojujem s tím už 1,5 roku. Velké změny na kůži má i změna vody, když někam jedeme.
domácnost non toxic na praní, úklid, eco plíny a přírodní kosmetika ,domácí zinkovka na akutní ložíska. Jídlo si vaříme z 90% sami, sezonní, ze zahrádky a z lesa. zlepšení nenastává. :(
Díky za tipy na koho se obrátit!
Ja muzu doporucit v Ricanech MUDr Pavlicka. Neni primo detsky, ale deti bere. V Praze je docela problem se vubec k nekomu dostat. Potrebovala jsem na kozni s triletym synem a bud nas nechteli vubec nebo by dali termin za nekolik tydnu az mesicu. Tak jsme nakonec skoncili v tech Ricanech, tam nas vzali za 14 dni od objednani. S dlouhym cekanim pripadne pocitej i v tom Motole. Byli jsem tam jednou, v listopadu nas objednali na duben. Tenkrat to nebylo nic akutniho, tak mi to nevadilo. Jinak jsem tam byla spokojena. Jmeno pani doktorky uz si nepamatuju, ale byla velmi mila, pecliva a se synem trpeliva.
My konkrétně chodíme k Mudr. Čadove-Motol. Velice milá a pečlivá paní doktorka. Nám pomohla. Objednávaci doba cca měsíc.
Zajdete spis na nejakou celostni ci prirodni medicinu... zkus treba toto, nam to pomohlo... prirodnimedicina.cz
Nez kozni kliniku,doporucuji hledat nekoho,kdo se venuje celostni medicine. Ze zkusenosti s mnoha kozari byla lecba ekzemu vzdy totozna, antibioticke a kortikoidni masti.