Dcerka se nemůže vykakat a má křeče, jak jí pomoci?

miskaseflova
5. pro 2015

Ahoj maminky, dcerka 3 měsíce se mi od minulého pátku nevykaká bez teploměru, má křeče v bříšku a strašně jí to musí bolet. Včera se sice vykakala sama, ale stále má asi nějaké křeče (Vyprdí se normálně, ale někdy jí to dá taky práci). Je plně kojená, já piji fenyklový čaj a jí taky dáváme na lžičku. Jak jí můžu pomoci? Prosím porťte :(

lv
5. pro 2015

Možná ji ten fenykl nedělá dobře, zkuste kminovy odvar, a probiotika ty i malá. Jinak plně konečně dítě nemusí kakat i 10dni, ale pokud se kroutí, naříká, tak ta probiotika.

miskaseflova
autor
5. pro 2015

Ten fenykl jsme začali dávat ve čtvrtek a křeče jsou sice mírnější ale stejně je má ☹ a jaký probiotika? Máš zkušenost s nějakými? 😉

lv
5. pro 2015

Já mám zkušenost výbornou s Hylak forte, ale tam musi byt odstup od poziti mleka, coz u casto krmenych deti neni jednoduche, lze i Lactobacilky Swis, ty se sypou z kapsle rozpustit na lzicce, i jakákoli jiná.

miskaseflova
autor
5. pro 2015

Děkuji, uvidíme jak se to bude vyvíjet do pondělí a když to bude stejné tak hned v pondělí půjdu do lékárny a něco koupím.

diniki
5. pro 2015

Já na tu úpravu střevní mikroflóry používám Protectis Bio Gaia. Jsou sice dražší, ale řekla bych, že účinné. U první holčiny jsem používala přírodní kapičky Baby Calm před každým kojením a musím říct, že také zabíraly a nejsou tak finančně náročné 🙂 Ať je brzy lépe.

karlajasmine
6. pro 2015

Nám pomohly probiotika biogaia a zjistila jsem ze když jim sladký nebo víc jak jeden mléčný výrobek za den tak je problém.. Tak zkus monitorovat co jis a omezit nebo úplně vynechat sladký a mléčný výrobky.. A jist dostatek nenadymavyho ovoce a zeleniny

miskaseflova
autor
6. pro 2015

Děkuji maminky, koupím si tu bio gaiu a vysadim mléčné výrobky a sladké ( což bude strašné teť před Vánoci a o Vánocích 😀 ) Ale pro maličkou cokoli, Snad se to zlepší. Mockrát vám všem děkuji za rady a tipy 😉 :-*