Dcerka, 4 roky, bolest bříška po čůrání. Co myslíte?

16. dub 2023

Ahoj holky,od čtvrtka si holčička stěžuje,že ji bolí bříško po tom co se vyčůrá.
Dnes si stěžuje,že ji to bolí už i při čůrání. Vypadá to na močový měchýř. Zaráží mě pouze jedna věc a to ta,že když si prý lehne na bříško tak ji to taky bolí.🤷🏼‍♀️ Myslela jsem si,že si vymýšlí ale furt se toho drží. Ale říká že si nevymýšlí. Nikdy si nic nevymýšlela. Tak nevím je možné že by jí to bříško bolelo i když jsi na něj lehne? Jinak je normální, veselá, pak zas jen sedí a kouká 🤷🏼‍♀️ já nevím. Děkuju

emillyhk
16. dub 2023

Ráno bych s ní zaběhla k doktorce, sebou ranní moč.

merope
16. dub 2023

Tohle je opravdu na lékaře a ne na dotazy na fóru. Pokud nemá teplotu ani krev v moči, možná bych teda počkala do zítra, jelikož už je osm večer. Ale jinak bolest břicha trvající víc jak 24 hodin už je něco, co je třeba řešit a nepodcenit.

kloky1
16. dub 2023

Nevím radči bych zajela na pohotovost, raději 100krat zbytečně než abych něco zanedbala a vyčítala si to.dejte vědět

autor
16. dub 2023

My pujdem hned ráno. 🤷🏼‍♀️Protože chvilku říká že ji bolí čůrání pak zas že teď ne. Pak zase že jo.🤷🏼‍♀️

zmrzlinka
16. dub 2023

Nejlepší je jít ráno s moči k lékaři....

te_reza
16. dub 2023

Ji dej na bolest nurofen a ráno zaběhni k Dr. Zaražené prdy nebo zácpu mít nemůže?

kloky1
16. dub 2023

Ať dobře dopadnete ❤️ dejte vědět

autor
17. dub 2023

Pokouší se o ní nějaká viróza. To bříško ji prý bolí protože má ve střevech zvětšené uzliny. Každopádně,teď ráno jedem ještě z další močí k našemu doktorovi.

konidana
17. dub 2023

uzliny jsou sviňa. šestiletý měl podezření na slepák, chvílema skoro nemohl chodit rovně, jen v předklonu, hospitalizace, hladovka, a byly to jen uzliny...