Dobrý den maminky, dceři se začaly "odlupovat" nehty na nohách (jen prostředníčky). Raději jsem jí to zalepila náplastí, ať si je nestrhne. Ale nevím co s tím... Mám jí to něčím namazat? Děkuji...
@leniczka23 to je co za nemoc, prosím? nemocná teď právě nebyla, jen trochu rýmu, ale to je klasika 🙂
@michaja To bys poznala, je to nemoc kde jsou takové jakoby puchýře na rukou nohou a kolem pusy a to se pak začne loupat a dost často slézají i nehty..jestli slézají jen tak určitě bych minimálně volala k dr..
@leniczka23 tak to jsme určitě neměli... k doktorce jsem volala, má dovolenou... ale nedalo mi to a jeli jsme radši na pohotovost 😉
tam nám řekli, že to nic není, že ji asi tlačily boty a ten nehet se jí prostě začal zvedat a odlupovat 😢 ale i tak Ti děkuju za radu 😉 hned jsem teď klidnější...
@leniczka23 tohle jsme měli nedávno my..hrůza...ačkoliv už je synek měsíc v pořádku, tak se mu poslední dva týdny postupně sloupávají nehtíky na rukou..njedřív to vypadalo jen na dva..a teď se pomaličku přidávají další..až teď..zajímavé, že největší puchýřky a boláky měl na nožičkách - na palcích a tam nic..a ty cáry kůže co se mu odlupovaly..no hrůza...já to od něj chytla taky..naštěstí vyrážka byla minimální, ale ta bolest v krku a takovou horečku, jakou jsem u toho měla, jsem eště nezažila..ale jinak všude píšou, jak je to neškodná "dětská" nemoc..
neměla nemoc ruce, nohy , ústa?