Ahoj holky,malá mi už druhý den kašle,hlavně ve spánku.pomalu se až dusí,poté zvrací ☹ čím ji ulevit než půjdem zítra k dr? dala jsem ji Stoptusin,Nurofen ale kašle.....otevřela jsem i okno,zvýšila ji spaní.teď se mi dvakrát pozvracela ☹ mám doma i čípky(nějaké kortikoidy) co měla , když měla zánět hlasivek.
poraďte prosím
děkuji 🙂
Ahoj, nam na noc doktorka poradila na noc Fenistil kapky,vetsina sirupu se na noc nedavaji, jeste ke kasli nuti, ten Fenystil opravdu zabira
my dostali od dr. dithiaden, a byl dobrý, na noc pomáhal hodně
Ahoj, já dávám přes den po vyspání Bronchipret nebo Hedelix, na noc/spaní pak Sinecod a Fenistil kapky. Prsa a záda namažu buď Psím sádlem anebo tymiánovou mastí od Justu. Do pokoje buď mokré pleny nebo prostě mísu s vodou, jinak čtyřleták už si drží při usnutí mokrý kapesník v ruce u pusy, aby měl vlhčí vzduch a nenutilo ho to tolik kašlat. Hodně pod hlavu a neležet na zádech. V horších případech ještě dělám zábaly na prsa
Jitrocelový sirup, teplé mléko s medem...
určitě mohu doporučit ten tussin i fenistil kapky, jinak skvělý je kodein 15/30, ten funguje na 100%, je na předpis ale zase tak malýmu dítěti to asi nedají
tak kodein určitě Né
http://www.sukl.cz/kodein-prehodnoceni-pouzivan...
Já synovi dávala vždy tussin,ten je výborný 🙂 A doktorka mi i řekla,že před spaním můžu dát 1/4 dithiadenu...
Tussin a zvlhčovat vzduch.
@eeffka právě malá se dvakrát včera vyzvracela a byl klid.dala jsem ji mleko s medem a parada.dr nic nenapsala,ze ma mit dietu na to zvraceni,ale ma to jen z hlenu.na pruduskach nic nema,ale davam ten Stoptussin a zitra zajdu pro ty kapky Fenistil 😉 a nic vlhkeho do loznice nemuzu dat,mame tu vlhko az az,ba dokokonce furt likvidujem plisen :-/
Řeším teď podobný problém. Díky za rady a tipy. Stoptussin dáváme. Máme tu ještě Mucosolvan. Ale kašel je suchý a doktorka nám dříve radila Mucosolvan na vlhký kašel. Tak proto ten Stoptussin. Teplé mléko s medem bych taky mohla vyzkoušet.
Ahoj, my máme už starší dcerku a to mi v lékárně poradili Ditustat, dávám jí ho do pití, protože je hnusnej, ale zabírá. A na noc bych mléko s medem nedávala, zahleňuje to a pak to blinkají. Stoptussin ten se taky nedoporučuje, usnadňuje vykašlávání stejně jako Mucosolvan. Takhle mi to bylo řečeno lékárníkem, jinak vím, že kamarádce ještě doktorka předepsala Dithiaden.
jo, zvlhcovac s kvalitni aromaterapii, eucasol na vlhkou plinu přes postel nebo vystrikat mistnost.
Namazat tymiánem a ještě bych spise resila tannen sirup a k tomu vivi aloem pokud to ma dlouho , ale proboha proc kortikoidy malému diteti?
@kedlubca my davame hedelix a nebo nadrobnou cibuli s medem a to co z toho stece po lzickach, nam to pomáhalo, at zvladnete noc moc preju asi jsem moc neporadila 😒