Dokážete poradit zda je potřeba lekar či nikoliv...stalo se to včera odpoledne
Krve jak z "vola"
Dali jsme detinfekci a náplast, ketea samozřejmě protekla tak jsme to takto udělali třikrát a poté přestalo krvácet
Nicméně dnes navečer opět hromada krve až po loket a opět to teklo a teklo
(Mimochodem skripla si ho do takového toho kloubu u Susaku a byl plný prádla )
Děsí mě že to furt teče
Má to z obou stran bříška a dá se to jakoby "dát pryc" to bříško prstu
@goovana jela bych na pohotovost. Nejspíš to bude chtít šití, nevím jak hluboké to je tedy, ale nelíbí se mi to. ☹️
@tereziecedikova hluboké je to dost...mě doma všichni říkají že to sroste že nemám hystercit, ale nějak mi něco říká že by to měl vidět doktor...tak já vážně nevím
@goovana na pohotovosti ji odstraní tu bílou část kůže uprostřed ta stejně bude odumřelá. Na síti bych řekla, že to není, nepůjde to stáhnout k sobě. Vydezinfikovala bych si manikurni nůžtičky a tím bych to odstrihla.Podobné rány hojim: vyčistit betadinou, dát hemagel, mastný tyl a pak jsou prstové náplasti a ty drží parádně. Sama si teďka tak hojim prst, kde jsem si nožem serizla kus nehtů i s lůžkem 🤦😁. Nejsem masochista jen zdravotní sestra😊
Já bych radši jela na pohotovost ,at tam se něco nedostane a není to ještě horší .
Stáhla bych to náplasťovým stehem. Mají třeba i v dm drogerii, hodněkrát mě už zachránily.
Zdravím mohu se zeptat jak to dopadlo ? Řeším teď to samé
@goovana To bude na síti, pokud má odchliply, tak to bude téct pořád, při každém pohybu.