Dcera si skřípla nešťastně prst do sušáku

goovana
18. črc 2023

Dokážete poradit zda je potřeba lekar či nikoliv...stalo se to včera odpoledne
Krve jak z "vola"
Dali jsme detinfekci a náplast, ketea samozřejmě protekla tak jsme to takto udělali třikrát a poté přestalo krvácet
Nicméně dnes navečer opět hromada krve až po loket a opět to teklo a teklo
(Mimochodem skripla si ho do takového toho kloubu u Susaku a byl plný prádla )
Děsí mě že to furt teče
Má to z obou stran bříška a dá se to jakoby "dát pryc" to bříško prstu

barmil
18. črc 2023

@goovana To bude na síti, pokud má odchliply, tak to bude téct pořád, při každém pohybu.

goovana
autor
18. črc 2023
goovana
autor
18. črc 2023

@barmil foto vloženo zapomněla jsem

tereziecedikova
18. črc 2023

@goovana jela bych na pohotovost. Nejspíš to bude chtít šití, nevím jak hluboké to je tedy, ale nelíbí se mi to. ☹️

ovin
18. črc 2023

@goovana dcera měla podobný úraz a velmi jí pomohl hemagel

goovana
autor
18. črc 2023

@tereziecedikova hluboké je to dost...mě doma všichni říkají že to sroste že nemám hystercit, ale nějak mi něco říká že by to měl vidět doktor...tak já vážně nevím

sanoela
18. črc 2023

@goovana na pohotovosti ji odstraní tu bílou část kůže uprostřed ta stejně bude odumřelá. Na síti bych řekla, že to není, nepůjde to stáhnout k sobě. Vydezinfikovala bych si manikurni nůžtičky a tím bych to odstrihla.Podobné rány hojim: vyčistit betadinou, dát hemagel, mastný tyl a pak jsou prstové náplasti a ty drží parádně. Sama si teďka tak hojim prst, kde jsem si nožem serizla kus nehtů i s lůžkem 🤦😁. Nejsem masochista jen zdravotní sestra😊

goovana
autor
18. črc 2023

@sanoela ta celá bílá část se dá cela zvednout je to celé jakoby odrizle a hluboké je to tak 0.5 cm

ivkasolavova
18. črc 2023

Já bych radši jela na pohotovost ,at tam se něco nedostane a není to ještě horší .

sanoela
18. črc 2023

@goovana dala bych to pryč ať má možnost se to hezký hojit. Kdyžtak ráno zajděte k pediatrovi a ať to kdyžtak vyčistí a ošetří. Pak už to zvládnete doma sami😊

goovana
autor
18. črc 2023

@sanoela děkuji mám v plánu počkat do rána a kdyztak alespoň poslat foto pediatři.

sanoela
18. črc 2023

@goovana jasně, pokud to teď nekrvaci tak to do rána počká. Stejně dcera už beztak spí😊 dejte vědět, jak jste dopadli

goovana
autor
18. črc 2023

@sanoela děkuji pěkně

zekrt
18. črc 2023

Stáhla bych to náplasťovým stehem. Mají třeba i v dm drogerii, hodněkrát mě už zachránily.

tynka_99
6. zář 2023

Zdravím mohu se zeptat jak to dopadlo ? Řeším teď to samé

goovana
autor
6. zář 2023

@tynka_99 stáhla jsem naplastovym stehem jak poradila zekrt
Trvalo Teda asi 3 týdny než se to pořádně zatahlo