Ahoj maminky, včera jsme slavili narozeniny a malá se asi trošku přepapala dle mě, neměla ještě od včera ani stolici, je taková ukňouraná… je stále kojená, spí u prsa, takže prakticky na tom prsu je furt. Dnes měla ráno prso, oběd trošku vývaru a zvracela mi, ale není to takový pojem, že by házela šavle a dusila se, spíš si jakože v trošku větším množství vždy ublinkne.. Pak šla spinkat u prsa samozřejmě a vzbudila se a po chvilce si zase ublinkla, pak se opět napila prsa a zase.. tričko má sice 2 za dnešek ale legíny už 4x jsem převlékla vždy ji to uklouzlo na ně.. fakt po všem ale co dostane, hned si ublinkne, jinak vůbec. Stalo se mi toto poprvé.. že takto za dnešek ublinkává… dala jsem ji napít černého caje a zatím dobrý, tak uvidím…k doktorce to asi není že? Já jen abych neplašila.. jen je těžší,že mi spí jen u prsa a tím pádem i pije a je to takový kolotoč… co by to mohlo být? Ale jak říkám, šavle nebo brek u toho či tak to nejsou…
Dekuji..
@makkyv Těžko říct co by to mohlo být. Syn když takhle ublinkaval, tak se mu druhy den rozjela trochu ryma. A tenkrát mi řekla paní doktorka , že má hodně zadní rýmu a ze ublinkaval z toho. Jinak poradim jestli máš doma sušené borůvky, tak ji z toho udělej čaj nebo můžou být i kompotované. Borůvky působí protizánětlivě i protivirově a upravují trávení správným směrem.