Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch maminek co mají holčičky...je to trošku intimnější, týká se to přirození, naše malá má mezi nožkama přímo v pipince, takovou čtyř milimetrovou kůžičku navíc, má to od narození, myslela jsem si že se jí to zatáhne dovnitř, ale jsou jí 4 měsíce a pořád nic...nemáte s tím některá zkušenost.??Do poradny jdu až za 14 dní, ale určitě se na to doktorky zeptám...prosím poraďtě..předem díky🙂)) 🙂
vivian asi ne, ta je přece někde vzadu, buď to bude nějaká malá kosmetická vada, nedo fakt nevím....? ☹
Ahojky,
a nemohla by to být přepážka v pochvě? To je jediné, co mě napadá, protože je to docela běžná kosmetická vada. Určitě to nebude nic vážného, neboj a ať dopadnete dobře u paní doktorky.
Ahoj, sice nemam jeste ani holcicku ani chlapecka, ale jdu te uklidnit. Ja to mam taky a vubec mi to nevadi. Jednou, kdyz jsem byla mala (ale uz si to pamatuju), tak to moje mamka ukazovala pani doktorce a ta na to reagovala takto: Maminko, zadny strach, ja to mam taky. Neni to nic na zavadu.
Ahojík.. bud v klidu není to nic vážného!! A je tto u žen i běžné.. ppříklad máš u oliny 😉 jsem zvědavá co ti na to řekne mudra.. ale při nejhorším to bude kosmetická vada.. 🙂
Díky holky za rady, v poradně to úkážu doktorce, ale jdu až za 14 dní a hodím info... 🙂
těžko říct jen takhle podle popisu, ale nemohla by to být třeba panenská blána? 😕