Dobrý den
Dcera ma tohle na kůži hlavě . Ma to tedy od miminka
Ale jak rostla tak to mizelo
Ale ted mi prijde že pres zimu a jak teď měla týden virózu že se to zhoršilo a ma to zase jako miminko
Poradíte něco na to? A jak se toho zbavit
Mastit hlavičku a vycesavat.
Seborea obe moje deti ji maji i ja jako dite jsem mela, v zime a po nemoci je to vzdy horsi ale co s tim by me taky zajimalo, protoze at uz jsme vyzkouseli spousty shamponu i ruznych diet tak je maji porad
@nnikola24 bioderma ma na seboreu takovy krem myslim,ze se jsmenuje baby squam ten je ucinny parkrat pomazes pak umyjes hlavu a je to pryc,jeste bych zacala take davat diteti probiotika...
@marcicek84 Souhlasim s Biodermou, nebo Sebclair sampon.
@marcicek84 dekuju kouknu na to ☺️☺️
@lentilkah muzu se zeptat, co ma rychlejsi ucinek, zda ten krem ci sampon? Diky
Holky ja ted nedavno objevila na zaklade jine diskuze tady na seboreu krem Excipila U Lipolotio. Seboreu ma dvouletak i mimino. Namazala jsem jim to zatim dvakrat a maji to oba skoro pryc! Jako fakt jsem to necekala tak rychle!
Namazu zhruba dve tri hodky pred koupanim, a pri koupani poradne umeju a vycesavam ty supinky, jde to uplne samo 👍
Pravidelné mazat olejem, vmasirovat, nechat min hodinu působit a pak ještě mastné vyčesávat všivákem či hustým hřebínkem. Poté normálně umýt. Musí se to dělat pravidelně, tohle podle obrázku je už dost zanedbané.
@evinahosta mám stejnou zkušenost.. Mam excipial a namazala jsem dvakrát, vycesala a vymyla a bylo po všem.. 👍
@martiniquest Rekla bych tak stejne.
Nam pomohl dětský šampon Tonik, pár umytí a bylo to pryc
Měly obě děti, celkem dost, ale bez svědění a jiného trápení. Přiznám se, že jsem s tím nedělala nic a zmizelo to časem samo.
@nnikola24 To bude patrne seborea, kvasinka. Reaguje hodne na cukry a sacharidy ve strave. Pripadne muze byt problem v nejakem alergenu. Je to odraz strev, takze po viroze se urcite zhorsit muze.