Maminky,
Daly byste helmicku?
Malá 11m spi celou noc a polohuje se sama...
Díky za nazory
Ne, s takovouhle hlavičkou a navíc v 11 měsících ne.
Já vidím normální hlavu. Helmicku doporučuje pediatr?
Já Teda vidím normální hlavu,to ti doporučil doktor?
Tak pokud doktor rekl, ze neni treba, tak co plasis? 🙈😁 Vidim normalni hlavicku, nas 10 mesicni ma taky takovou a dr. nikdy nic nerikala...
@soptinda Vim co myslis, nas maly to ma podobne a vidim to jen ja 😁 Vsichni ostatni, vcetne doktorky rikaji, ze to ma uplne v pohode.
Takze pokud tvuj doktor k tomu nic nema, tak bych to neresila. Oni si tohle hlidaji. Kdyby to bylo na helmicku, tak uz ji ma.
Ja sa vazne snazim najst kde ma tu hlavicku placatu ale zda sa mi uplne normalne krasna 🤷🏻♀️
@soptinda Ted jsem ho zkousela vyfotit a prijde mi, ze to ma v poradku. Ale driv to mel taky tak ruzne sisate..😁 Doktorky jsem se primo ptala a rikala, ze nic patologickeho nevidi. Takze bych byla v klidu 🍀
@soptinda viem co myslis, to ze ju ma sirsiu pred usami? Ja si skor myslim ze prosta taku ma hlavu 🤷🏻♀️ Niekto ma hlavu mensiu vacsiu, rozne vytvarovanu.. moje holky maju pomerne vyrazny predok lebky, takze vsetky capice maju hodne natiahnute, ale teda beriem to tak ze take su a hotovo 😁
Já nic nevidím, často se nějaká nesrovnalost upraví sama, kromě toho, nikdo není symetrický 😉 Myslím, že řešíš zbytečnosti 😉
Ja si nemyslim ze sa jej “slehava”, proste jej rastie a rastie jej nejak, nie kazdy ma gulatu hlavu 🤷🏻♀️ Kazdopadne to na helmicku nie je na 1000%
Promiň, ale jsi jak zaseknutý kafemlejnek...🙄
Co tam mám vidět? Úplně normální hlava.
@soptinda Sama fotka shora nic neřekne, je toho potřeba víc. Pošli fotky na Plagiokliniku a budes mít jasno, dělají úvodní posouzení po netu.
Jako je slehla, já jsem postižená, syn měl helmu a zacli jsme pozdě. V 9 m. V 11 už s tím uděláš minimum, ve 12m se ti uzavírají fonatelly a pomalu i švy. Navíc helmu hradí pojišťovna do 9m. Jinak samoplatce.
Normální hlava. Nikdo nemá geometricky dokonalou kouli.
Vždyť má krásnou hlavičku... 😃👍