Ahoj, nemate nekdo zkusenost s timto samotestem? Syn ma 2 den horecky. Dnes od rana teda uz jen zvysenou teplotu zatím. Ma jen lehkou rymu jinak zadny jiny priznak. Zkusila sem domaci test CRP a pokud je carka pod T tak je hladina CRP zvysena mezi 10- 30mg. Je tedy hodne slaboucka tak uplne nevim jak se k tomu postavit. Nechce se mi syna tahat zbytecne k doktorce kdyz se mi zda ze je uz lepsi, ale zase pokud je na ATB tak to nechci prodluzovat zbytecne o dalsi dny cekanim jak se to vyvine. Mate nekdo zkusenost s takovym výsledkem? Bojim se aby se mu nerozjizdela treba angina, ktera je ted vsude ale jak rikam, nevypada na to normlane jí, pije. A nevim jestli tomu testu verit. Tak dekuji za zkusenosti😊
Syn (6r.) měl teď horečky 4dny, jednou dokonce 40, jinak kolem 39 + kašel. V neděli jsme ho vzali na pohotovost. CRP měl 27 na to ATB ještě nejsou. Pátý den už úplně bez horeček. Dva dny horeček je ještě OK. Pokud si na nic dalšího nestěžuje a jí normálně. Těch horeček je strašně moc teď. Dcera po něm také horečky, v moči krev - dostala ATB i bez CRP. Já také horečky a angína. Toto všechno v průběhu 14dní. Začátek letošních prázdnin 👌😂🤦♀️
Zopakuj test po 12 hodinách ak budú čiarky silnejšie choď za dr. ak slabšie tak podľa mňa stačí preliečiť doma bez ATB.