Manzel je pravdepodobne pozitivni a ja zatim s detma v pohode ,ale nejak pocitam ze to prijde. Chtela jsem zeptat jak to snasela vase miminka? Mam dvoumesicni a mam celkem strach .
@danvitka no jeste mam triletaka doma sle tomu nejak verim ze to zvladne kdyz tak lepe☺️ Mohu se zeptat jeste dostali jste to zaroven nebo to slo postupne?
@michaelarousova u nás to měl nejhorší 5ti měsíční. Kašlal a neuměl si s tím moc poradit + horečka. Nejhorší byly 2 dny pak už dobrý. 3,5 letý bez příznaků.
@michaelarousova u nás to měla dcera v pěti měsících a nic moc, docela vysoká horečka, pocení, hnusná rýma, nemohla spát, ale za pár dní byla zdravá... Starší byl úplně bezpříznakový.
@michaelarousova my měli s odstupem pár dnů všichni. Nejdřív přišel manžel že ho bolí hlava, druhý den bolela mě a v noci malej horečku. Potom asi za dva dny babička a děda. Ale nejhorší byl asi ten třetí, nebo čtvrtý den. Když jsme jeli na testy. To nám bylo nejhůř. Já někde měla takovou tabulku a podle té to docela sedělo, zkusím najít. Jinak po roce od prodělání máme skoro 14x vyšší protilátky, než očkovaný člen rodiny. 🤷♀️
@danvitka no manzel mel prvni priznak uz ve ctvrtek a my teda stale nic..je teda taky ockovany …je fakt ze jsem nekde cetla ze ty co to prodelali maji ty protilatky vysoke…soused to mel ani o tom nevedel a pak zjistil ze ma taky vysoke protilatky ze to v te laborce jeste nevideli…to bude mit kazdej jinak tohle☺️
@michaelarousova Ahoj, my to chytli, když bylo dceři 15m. Mě s dcerou vůbec nic nebylo až na ztrátu čichu u mě ke konci karantény. A partner měl dva dny horečky. A to jsme ho museli nakazit my... Takže je to fakt člověk od člověka...
@michaelarousova mám zkušenost u dvouleťáka. Měl úplně stejný průběh jako my. Bolest hlavy, bolest zubů, kloubů, teploty. Ztráta chuti, čichu. Potřeba vzduchu, hodně větrat. Na druhou stranu mohu uklidnit, že tu školkovou chřipku kterou jsme měli teď, tak ta byla mnohem horší. 😓