Covid u miminka. Co jste kromě Paralenu dávali?

karol1996
27. říj 2022

Zdravim všechny, zazila jste nejaka aby vase miminko (5m) melo covid? Co jste mu kromě paralenu davali?

martinka_33
27. říj 2022

Nejmladší mela ve čtyřech měsících a kromě průjmu jí nebylo nic, tak ani ten paralen nebyl potřeba. Jinak klasicky vit. D, tim clovrk nic nezkazi

luhana
27. říj 2022

@karol1996
Ahoj, náš malý měl covid v 7m. Dávala jsem Panadol na snížení horečky a mořskou vodu+nasivin na rýmu. Do týdne bylo po všem. Brzké uzdravení přeji...

palja
27. říj 2022

@karol1996 ano, 2 měsíční dcera. Měla inhalace vincentky, Paralen nebo Nurofen na horečku, fenistil kapky - úplně ztratila hlas. Když měla covid podruhé, tak už měla jen horečky, to měla 9 měsíců.

nina004
27. říj 2022

@karol1996 Syn mal horúčku len necelé dva dni, dávala som obklady a Paralen. Potom ešte pár dní ho trápil nos,tak sme dávali sprej z morskej vody, odišiel mu aj hlas na konci(podľa nás teda,ale u tak malého dieťaťa to je ťažko povedať,keď nerozpráva ,len občas čosi zahatlá),ale tiež len na deň ,no to už vyzeral byť fit,tak som nedávala nič.

zmrzlinka
27. říj 2022

@karol1996 podle příznaků.....při horečkách střídat Nurofen s Panadolem.Pri rýmě klasika mořská sůl a Nasivin a při kašli Muscosolvan přes den a na noc Stoptussin.

areh
27. říj 2022

@karol1996 syn měl taky v 5 m. Na horečku paralen a pal jsem tlumila kašel, ale to moc nešlo. Naštěstí po 3 dnech to začalo ustupovat.

glk
27. říj 2022

@karol1996 malej měl v 7 M. Kombinace Panadolu a Nurofenu, stoptusin na kašel a nasivin na rýmu.

karol1996
autor
27. říj 2022

U nas jsou zatim jen v noci teploty, jinak zadnej priznak. Pisti, hraje si, plazi se. Nic 🙂tak snad to vydrzi.

handulkak
27. říj 2022

@karol1996 naše měla ve 4m a teď znovu v roce.
Pro obou 4 dny nesla srazit horecka - dávala jsem paralen/nurofen. Za čtyři dny vždy lepší.

kubesovaadelka
27. říj 2022

@karol1996 dcera měla v necelém měsíci. Nic jsme nedávali, jen jsem v tu dobu hodně kojila, nosila aby měla zvýšené pod hlavou, přeci jen v tu dobu byla opravdu miminko a tím, že měla rýmu a hůř se jí dýchalo, tak jsem ji nemohla nechat ležet na rovným

majkaajka
28. říj 2022

U nás byl covid v roce a pul když měl malý a dávala jsem mu jen Panadol na snížení teploty a dělali jsme zábaly, ty horečky měl cca 3 dny a k tomu pak klasická ryma, na kterou jsem dávala mořskou vodu, po pár dnech byl úplně v pohodě. Jak rychle to přišlo, tak to i odešlo 🙂