ahoj maminky,máte zkušenosti s colostrem u děti?potrebovala bych poradit kvalitni výrobek pro 3,5lete dítě k prevenci nemoci a dlouhodobému podávání....moc díky...
@lamaze já dávám Multiimun Colostrum, je to od tří let a jsou v tom i probiotika, také bych řekla, že jako jedna z mála podpůrných věcí celkem pomohla. Jinak čistě colostrum v té tekuté formě je prý asi nejlepší Colostrum direct od firmy LR, ale to je teda šíleně drahé - ovšem kdo to používá, tak také chválí
to colostrum od lr pouzivam a je to opravdu super, je to od 6mes uz. Maly ma dva a vubec nemarodi. Ja beru aloe veru a take se nemoce vyhybaji.Pro registrovane je to o 30% levnejsi. Beru to pro vlastni potrebu a zname. Rada to poskytnu dal za stejnou cenu,co beru ja. Kdyby mel nekdozajem,kdlidne pisnete sz
taky se přidám do spokojených uživatelů Colostra ...prostě klasika...malý šel od listopadu do školky a v listopadu angína a první antibiotika, v prosinci zánět průdušek a další antibiotika a k tomu přetrvávající rýma ...kolegyně mě doporučila colostrum, je pravda že lahvička vyšla na 900,- Kč ale za ten účinek to určitě stojí ...malý ho začal brát před vánocemi a od 2. ledna šel do školky a je bez rýmy, bez kašle ...a já v klidu protože nemusí mít každý měsíc OČR (bohužel nemám babičky které by mě alespoň trošku pomohli) ...určitě to není všelék a je to finančně drahé ...ale nám to pomáhá 😎
taky máme v lékárničce colostrum od LR, má se brát preventivně denně, nebo jen od prvních příznaků? 900 je totiž fakt dost 😒
I my jsme spokojenými uživateli Colostra, mohu říci, že rok 2011 dcera promarodila podzim, zimu prakticky v kuse, následně na doporučení jsme přešli na Colostrum, ale už bylo skoro po zimě, nicméně letošek jsme nenechali náhodě a od začátku podzimu ho brala do začátku ledna a za celou dobu měla 1x jen náznak nemoci, do 2dnů se z toho oklepala a pohoda, 2 skleničky jsme dodělali, další jsem už nekoupila s tím, že už je leden u konce a bohužel týden doma s bacilama, takže já nedám na Colostrum dopustit
Ahoj děkuji všem...tak jsme našli colostrum za výhodnou cenu...jsou to vysypavajici kapsle...berou se podle váhy...v balení je 120kapsli nám vydrží 4mesice...dcera jen trochu rýmu....jednou v rodině silná chřipka...malá jen 10dni rymu...jsme spokojení...pokud máte někdo zájem napište mi na E.GIGI@seznam.cz napíši název i kde kupujeme toto colostrum levně na netu....
chystám se nasadit colostrum od září až malá nastoupí do školkyy 🙂 tak jsem na to zvědavá. Osvědčilo se vám to u školkových dětí?
@miriam3333 jake jsou teď podmínky registrace u této firmy, mohal ybs mi písnout do IP? díky
chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s colostrem i od jiné firmy než LR ? .... nám určitě pomohl...když jsem přestala teď v létě dávat tak v těch největších vedrech máme zápal plic ☹ ...koukám na net a těch firem co vyrábějí colostrum je hodně ..od LR je to dost drahé 😖
Holky znovu otevírám diskuzi. Malá nastoupila do školky v září 2013 a od té doby stále nachlazená. Nejdéle vydržela 2 týdny v kuse. Teď byla 3 týdny doma, brala ATB a po týdnu ve školce je opět doma! Opravdu je Colostrum tak zázračné? děkuji moc za reakce 😉
tak my bereme Colostrum cca uz dva roky v létě ho dávám dcerce obden...jezdíme do lázní..když uz malá něco chytne tak se s tím lip popere za nás zatím spokojenost...uvidíme,az nastoupí do školky.. 🙂
Zkoušel tedy někdo i jiné Colostrum než od LR? Díky!
@alice35 Ahoj, měla jsem podobný problém se synem 5 let stále byl nemocný a přenášel to na dvojčátka 1,5, potkala jsem naší sousedku a ta mě to poradila, tak jsem začala dávat Aloe Vera drinking gel Peach (ten je s broskví) je chutný děti ho mají rádi dávám 3x denně jednu lžičku, pak jednu tabletu Colostra a máme klid od nemocí.. Ten sprej první nemoci používám také holkám ho kapu do nosu a nemusím dávat ani mořskou sůl ani kapky stačí ten sprej. Monika
@miriam3333
Dobrý den, našla jsem Váš poměrně starý příspěvek z roku 2012, ale přesto bych se chtěla zeptat, zda vaše nabídka na poskytnutí colostra od LR za snížené ceny stále platí. Mám tříletou holčičku, pořád marodíme, a slyšela jsem, že je to opravdu takový malý zázrak, ale ceny jsou opravdu drastické, tak to zkouším jinými cestami. Děkuji předem za odpověď, můj mail je bouzkova@centrum.cz
zdravím, co se týká léků, dávala bych pozor na jejich kvalitu a ověřila si jak to je u někoho nezávyslého..
http://www.czporadna.cz/?qa=16229/jsou-levnejsi...
;)
Malý bral Multiimun Baby, spokojenost maximální, bral od podzimu do jara a kromě rýmy nebyl ani jednou nemocný. Považuju to za zázrak!