Ahoj, psala jsem i do jiných diskusí, ale ještě se mi nedostalo odpovědi. Syn roste a bolí ho nohy, podle doktora se jedná o růstové bolesti. Doporučil nám doplněk kolagenu Colafit Junior, máte s tím někdo zkušenost? Ne že bych o tom pochybovala, už ho máme doma, jen mě zajímá více informací, které se na obalu nedočtu, jako jak rychle to zabere a tak. Děkuji předem. 🙂
jo, nám colafit junior hodně pomohl, podle mě zabral rychle - nedokážu říct přesně, protože ty růstové bolesti taky netrvají non stop... a nejspíš to taky bude individuální, zkus zavolat tomu lékaři, tohle by měl asi vědět 😉
Ahoj, my sme doma začali úživat Colafit Junior uplně ze stejného důvodu. A pomohl! Syn dělá atletiku, tak ho nyní bere i jako doplňěk stravy.
Jj tyhle kostičky jsou moc fajn, sama je beru jako kloubní výživu. Co se týká dětí, tak vím, že sestra ho dávala synovci právě nejspíše ze stejného důvodu, jako to bylo doporučeno tobě, a taky to chválila. Optám se ohledně toho, jak rychle to zabírá atd. a ozvu se 🙂 kdyby tě ještě něco zajímalo, napiš mi sem nebo klidně do zpráv 🙂