čím léčíte vašim dětem rýmu? já dávám Libenar a odsávám, ale když jsme na něj sama tak se mě toho moc odsát nepovede, nenechá se a tak nevím jak se toho co nejdřív zbavit ☹
my používáme tymiánovou mast od firmy just, ta krásně rýmu uvolní a pak odsát to je asi jediné co nám pomáhá 🙂
ödsavat jen co nejmene,nici se sliznice,takze rano a vecer pred spanim,je to boj,bud ve dvou a nebo opravdu "prikleknout" a rychle vysat,kapnout,my mame sterimal s morskou vodou a nemuzu si vynachvalit
Mě se osvědčilo rychlé odsávání s pomocí vysavače a několikrát denně stříkání mořské vody (ta je fakt nejlepší)
kapky a smrkat 🙂 Průběh je vždy stejný, ať dělám, co dělám
Vitamín C, nechať soplíky vytekať - odsávať, až keď dieťa naozaj nemože dýchať, alebo sú soplíky husté, na riedenie hlenov - soplíkov - Sinupret bylinkové kvapky, na noc dávam po odsatí Nasivin, vyššie pod hlavu a tzv. "vlhké ložko" - vyvesiť na postieľku mokré plienky, vobec je dobre zvlhčiť vzduch, morská voda alebo Vincentka sú super :o) a hodne piť
ja davam detskou prsni mast,ryma se uvolni a odteka,caste odsavani nici sliznice. 😉
odsávání a kapky do nosa, které mi doporučili v lékárně, název si nepamatuji.....odsávání že ničí sliznici? a smrkání u dospělých taky??? si myslím, že je to to samý 😉 takže za mě odsávat ať se mu dobře dýchá
hlavne odsavame,odsavackou na vysavac,nemuzu si ji vynachvalit,nebyt tohoto uzasneho vynalezu tak mame opakovane zanety v usich ze zacpane rymy.Jinak se rika,ze lecena ryma trva tyden a nelecena 7dnu 😔
dobrý je stérimar pro děti , kapky nasivin a baby olej od atoku - ten je nej i po malinký miminka vždycky pomohl a ideálně smrkat....malýho jsem odsávala jen fakt jako miminko 🙂
Homeopatikum Coryzalia - 4 tbl. denně buď spolknout nebo rozpustit v pití. Dávat, dokud rýma nepoleví. Velmi spolehlivé, rýma je výrazně slabší a kratší.
smrkat, odsávat, mořská voda - sterimar a na posílení imunity homeopatika engystol
namnejvice zabira uz chytit rymu hned na zacatku a vysavat a strikat morskou vodu-trerimar a za dva dny je po rymne🙂 navic nedrazdi nosni sliznici jako ruzne kapky proto rymne..
Rýma ta nás natrápila....měl ji skoro tři měsíce ☹ Ze začátku zabírala mořská voda ( physiomer), ale měl ji tak silnou, že pak už ani to. Jinak doporučuji právě Physiomer ( buď sprej anebo ampulky na způsob libenaru) a pak nám pomohla i homeopatika sambucus nigra. Pak klasika - zvlhčený vzduch, větrat, zvednout postýlku...
S tím, že odsávání ničí sliznici nesouhlasím. Dospělý člověk se přeci taky vysmrká, ne?
Pokud ji má malá, tak odsávám , pokud starší, tak smrká - kapky nepoužívám ani nic jiného
Pokud ještě neumí smrkat-odsávat...když jsme ještě neměli odsávačku na vysavač,tak se nás rýma vždycky držela víc jak 14 dní.teď když odsáváme vysavačem,do týdne je fuč...odsávám,když je ucpaný nos-vzhledem k tomu,že ten vysavač vytáhne fakt téměř vše,tak je to tak max. 3x denně...na noc dávám otrivin kapky a k postýlce nakrojenou cibuli-uvolňuje ucpaný nos...
mně se u malé osvědčili přírodní kapky od atoku, preventivně na zvhlčení sliznice prokapáváme vincentkou 🙂
nám pomohly kapičky Nasivin, nedám na ně dopustit
Já lepším náplasti na rýmu. Když podchytim hned první den, tak během noci nebo dvou dnů je fuc 😊
@miriska sterimar s mědí
My pouzivame physiomer a odsavacku na vysavac. Jednou jsem dala dle rady nakrojenou cibuli k postylce - muz se vratil domů a rikal, ze je to u nas jak vse zelinářství, fakt desny smrad, takze s tim opatrně😇😂
jojo, chce to pořádne nastříkat do nosíku a pak pořádne odsát odsavačkou na vysavač.
Polož ho na zem, ruce podél těla a chytni je svýma kolenama (musíš na něj prostě klenout) a pak rychle odsát, to je asi nejrychlejší způsob, čím déle to trvá, tím je to horší. Jinak dávám také Oscciloccocinum u těkového prtěte půl tubičky denně.