Co vám zabralo na koliky?

hani_na
11. říj 2022

7 týdnů totálního nasazení, tak bych to nazvala. Syn v bdělém stavu prakticky pořád pláče, ze spaní se přes den budí ve dvacetiminutových intervalech, pak zas dá 3 hodiny v kuse. Spí pouze v nosítku a v kočárku, večery cca od 18:00 provází řev a propínání, usíná nejdříve ve 21, ale kolikrát brečel i do půlnoci. Celou dobu ho uspávám, odložím ho uspaného do postýlky a hned začne brečet. Vyzkoušela jsem:bezmléčnou dietu, vyřazení alergenů, Biogaiu, Espumisan, Balonix, biopron, Babycalm, já beru Hylak, masáže, tagříka, nosím ho min. 4 hodiny denně. Přibírá 400 g týdně, ale stolice je hnědá a hlenovitá. Doktorka výtěrem vyloučila bakterii a navrhuje ukončit kojení a nasadit HA mléko. Já vávám, přestat kojit se mi nechce a nemám záruku, že to pomůže, na druhou stranu nemám babičky, doma dvouleťáka, který to sice vzhledem k okolnostem dává suprově, ale je to fakt přežívání a psychicky jsem fakt vyřízená. Zažil jste někdo, co pomohlo?

bessinka
11. říj 2022

@hani_na my to máme za sebou.akorát syn byl na um od narození.byl to naprostý očistec a 3h řvaní v kuse.vyzkoušeli jsme vše.nic nezabíralo.až um při abkm.i tak pak brečel,ale ne tolik.tohle trvalo půl roku.pak se to zlepšilo a zhoršilo zase se zavedením příkrmů.obdivuju tě,že máš další dítě.syn je hrozně náročný doteď-je mu skoro 3,5roku.mohla bych na tohle téma napsat knížku.drž se.klidně napiš,kdyby sis chtěla postěžovat.

zuzroko
11. říj 2022

Meli jsme neco podobneho, byl to ocistec. Nakonec pres veskere snahy, vylouceni vsech alergii, kolik, ostatnich problemu a spanek v noci po pul hodinach jsme se v 5m dopracovali k diagnoze kiss syndrom a tim byli i spojene zazivaci problemy.

janinasm
11. říj 2022

U nás zabral espumisan,přechod plně na UM a nahrivani bříška.

zmrzlinka
12. říj 2022

@hani_na Espumisan při každém krmení a rektální rourka.

krisstina93
12. říj 2022

U syna zabral jen čas, jak se začal sám hýbat a lézt, tak bylo po kolikách.

avep
12. říj 2022

@hani_na A používáte vigantol?

sanyy22
12. říj 2022

@hani_na u nás trochu pomohl espumisan, ale jinak pro nás první 3-4m byl teda očistec. Každý den několika hodinový řev jak ve dne tak v noci.

drakenn
12. říj 2022

Zkus s ním zajít na kraniosakralni terapii. Dělají zázraky

hani_na
autor
12. říj 2022

@avep Nn, ten jsem po zkušenostech s prvním synem nedávala, dácám Terezii.

goovana
12. říj 2022

@hani_na zkusila bych nedávat nic
Nám to pomohlo téměř hned...