7 týdnů totálního nasazení, tak bych to nazvala. Syn v bdělém stavu prakticky pořád pláče, ze spaní se přes den budí ve dvacetiminutových intervalech, pak zas dá 3 hodiny v kuse. Spí pouze v nosítku a v kočárku, večery cca od 18:00 provází řev a propínání, usíná nejdříve ve 21, ale kolikrát brečel i do půlnoci. Celou dobu ho uspávám, odložím ho uspaného do postýlky a hned začne brečet. Vyzkoušela jsem:bezmléčnou dietu, vyřazení alergenů, Biogaiu, Espumisan, Balonix, biopron, Babycalm, já beru Hylak, masáže, tagříka, nosím ho min. 4 hodiny denně. Přibírá 400 g týdně, ale stolice je hnědá a hlenovitá. Doktorka výtěrem vyloučila bakterii a navrhuje ukončit kojení a nasadit HA mléko. Já vávám, přestat kojit se mi nechce a nemám záruku, že to pomůže, na druhou stranu nemám babičky, doma dvouleťáka, který to sice vzhledem k okolnostem dává suprově, ale je to fakt přežívání a psychicky jsem fakt vyřízená. Zažil jste někdo, co pomohlo?
Meli jsme neco podobneho, byl to ocistec. Nakonec pres veskere snahy, vylouceni vsech alergii, kolik, ostatnich problemu a spanek v noci po pul hodinach jsme se v 5m dopracovali k diagnoze kiss syndrom a tim byli i spojene zazivaci problemy.
U nás zabral espumisan,přechod plně na UM a nahrivani bříška.
U syna zabral jen čas, jak se začal sám hýbat a lézt, tak bylo po kolikách.
Zkus s ním zajít na kraniosakralni terapii. Dělají zázraky
@hani_na my to máme za sebou.akorát syn byl na um od narození.byl to naprostý očistec a 3h řvaní v kuse.vyzkoušeli jsme vše.nic nezabíralo.až um při abkm.i tak pak brečel,ale ne tolik.tohle trvalo půl roku.pak se to zlepšilo a zhoršilo zase se zavedením příkrmů.obdivuju tě,že máš další dítě.syn je hrozně náročný doteď-je mu skoro 3,5roku.mohla bych na tohle téma napsat knížku.drž se.klidně napiš,kdyby sis chtěla postěžovat.