Co šetrného na suchý kašel? 15m. syn zvrací kapky i sirup

pajula123
13. bře 2017

Zdravim,syn 15 mesicu ma velkou rymu a jak mu steka do krku,kasle,pred usnutim tak,ze uz dvakrat blinkal. Dr. poradila stoptussin nebo sinecod,oboji ale syn vyzvracel prakticky hned. Znovu uz to rozhodne zkouset nebudu ☹ Existuje neco setrneho,nejlepe ciste prirodniho,cim bych mu mohla od toho kasle ulevit? Samozrejme odsavame,jede nam tu zvlhcovac,spi na podlozene matraci.

annasmyckova
13. bře 2017

my dávali robitussin a když už to nebylo k zastavení pomohly kapky fenistil (splaskla ta zbytnělá sliznice) a hlavně nakapat do nosu (my dávali nasivin) a pořádně odsát..tak ať je brzo lépe..

slimacikmia
13. bře 2017

Nie je sinecod na suchý kašeľ? Existujú bylinky, ale tie nezaberú tak rýchlo, ako sirup, alebo kvapky ... Sú aj sirupy na čisto prírodnej báze, v lekárni určite poradia.

pajula123
autor
14. bře 2017

@annasmyckova dekuji

pajula123
autor
14. bře 2017

@slimacikmia jj,na suchy kasel,proto ho dr. radila-sice kasle z rymy,ale ten kasel je suchy a drazdivy

anehap
14. bře 2017

@pajula123 naše holky taky tyhle sirupy vždycky zvracely, obě dvě...takže sirupy už vůbec nekupujeme, dávám kapky Tussin (dává se pár kapiček, přidáš do čaje, šťávy....co ti pije) na tlumení suchého kašle. A na tu rýmu je super Sinupret, výborně odhleňuje, doporučila nám jej dr. na ORL a od té doby dávám u každé rýmy.....je přírodní. A pokud zkoušíte homeopatika, na suchý kašel výborně zabírá sirup Drossetux, ten dostanu do holek i já, je slaďoučký, dává se taky jen málo....a přírodní je určitě😉 Ať jste brzy zdraví, taky s tím teď bojujeme🙄

pajula123
autor
14. bře 2017

@anehap moc diky! Na homeopatika docela dam a sinupret jsem brala kdysi na dutiny a fakt mel efekt. Musi to byt neco dobreho,pije nam jen vodu-nic jineho nechce-tak nemam tu chut cim zamaskovat.

lennus
14. bře 2017

Synovi dost pomohl Drosetux, je to homeopatický sirup

pajula123
autor
14. bře 2017

@lennus dekuji 🙂

anehap
14. bře 2017

@pajula123 holky taky pily jen vodu - tak ten Drosetux zamaskuješ i do lžičky s vodou😉, jen bude trochu sladší😝
A Sinupret jsem v nejhorším dala stříkačkou, nedává se ho moc - a rychle zapít vodou...je to boj, ale zvládnete to😉

terka_85
14. bře 2017

Syn (20 měsíců) trpí od malinka na kašel a bronchitidy. Marodil pomalu ob 3 týdny. Známá pracuje s bylinkami (tzv. Gemmoterapie) a doporučila užívat Lichořeřišnici (užívá se podle váhy, 1 kapka na 1 kg váhy), užíváme od ledna a syn zatím nebyl nemocný.
http://nadeje-byliny.eu/tinktury/101-lichoreris...

pajula123
autor
14. bře 2017

@terka_85 to zni dobre! Prave je nemocny uz podruhe od ledna,predtim to trvalo tri tydny,tak uz jsem z toho nestastna.

anehap
14. bře 2017

@terka_85 to je pravda, taky nám jej dětská lékařka doporučovala....my zatím z Naděje bereme kapky z pupenů černého rybízu, ten je na dýchací cesty a posiluje imunitu, dr. nám doporučila raději ten...ale u dětí opatrně kvůli alkoholu, je dobré nakapat na lžičku a nechat odstát, aby vyprchal.