Maminky prosím máte některá dítko s atopickým ekzemem? Mám18měsíční holčičku s atopickým ekzemem a potřebovala bych poradit nějakou mastičku,máme z kožní,ale nic moc žádný výsledek((( děkujuza rady
@dibelka7 Nedám dopustit na konopnou mast - díky ní jsem již 4 roky zcela bez kortikoidů! Napřed to trochu zhoršila, ale potom super. A jinak u malýho se asi ve 3 měsících objevil ekzém, namazala jsem párkrát vitaminovou mastí (dělají ji v některých lékárnách) a taky mu pomohla, má 9 měs. a ani flíček!
moc Vám děkuji)))právě konopnou mast jsem dnes koupila
@dibelka7 Doufám, že pomůže, tak jak mně. Já mám ekzém od svých 4 týdnů, fakt jsem mívala hrozný, hnisavý, rozpraskaný, zanícený, kolikrát jsem vůbec nemohla hýbat prsty, spolužáci se mě štítili... a když jsem otěhotněla, tak jsem dostala konopnou mast, teď ji už používám jen sem tam, když je nějaká krize (třeba v těhotenství, po porodu, když děti často umývám). A super. Promazávám ještě infadolanem. A kdo neví, že mám ekzém, tak ho vůbec nenajde 😵
@dibelka7 ahoj,masticku ti poradi,,kdekdo",(doufam se nikdo neurazi a nebude brat osobne)ale neni to jen o mazani,musi s evychytat vse-strava,prostredi atopika.........muzes se podivat na www.proalergiky.cz 😉
děkuji))ted zkoušíme tu mast z konopí tak uvidíme...
Zdravím, pošlu do IP prostředky, které mého syna vyléčily. Syn měl krvavá ložisky, suchou pokožku. Po několika měsících aplikace měl pokožku dobrou, nyní má krásnou dětskou pleť i pokožku, mažu jen jednou týdně. Stačilo speciální mýdlo, olej do koupele a krém z klíčků. Pošlu odkazy. Zkusila jsem to na radu kožní lékařky, kterou jsem navštívila po předepsání hromady léků a mastí s kortikoidy u jiné paní doktorky. Taky pomohlo nedávat exotické ovoce, to se synovi vždycky zhoršilo. Držím pěsti.