Co mi doporučíte na seboreu na čelíčku, myslíte že vitella je dobré řešení???? Malej má 6týdnů
Děkuji za radu
Na takovou tu detskou malemu pomohl Excipial.
Mě psala kožní takový olejicek a vyčesat ale dobrý byl i olivový olej...
Malej to nemá ve vlasech, ale na tváři a na čele
Pouzivala jsem detsky olejicek a jemne odstranovala vatovym tamponem, vse po porade s doktorkou. Mala ji mela taky ma celicku a po case zmizela.
Nám pomohlo mateřské mléko☺
Me poradila laktacni kokosovy olej, dcerka to mela teda ve vlasech ale hodne, jednou jsem namazala, vycesala a byl pokoj. Myslím ze na pusinku by jste mohla taky zkusit 🙂
On tam má právě už jako by stroupky a ne lupky
U nás krásně pomohl nejdříve jen olivový olej, bohužel se to po něm vrátilo, už jako stroupky. Zkusila jsem na to pak Babysquam od Biodermy, který moc nepomohl, ale definitivně a jednou provždy pomohl Excipial. Pro odpůrce - ok, není to nic čistě přírodního, ale stačily 2-3 aplikace v pidi množství a malá má už 2 roky pokoj bez jakékoli recidivy🙂
Sebclair 🙂
@evikub ale je to kuzicka, ze? Takova nazloutla? Pokud ano, zkus ten olivovy olej, vrele doporucuji 😊 Syn to mel prvne jen na celicku, pak trosku na hlavicce a pak skoro vsude na hlave. Dr.predepsala linolu olej, ale bez vysledku. Pak jsem se docetla, ze maminky maji skvele zkusenosti s panenskym olivovym olejem, vyzkouseli jsme a uz se to nevratilo 😁
Dceri pomohl kokosak🙂
Jak už tu někdo psal, za nás Bioderma ABCDerm Baby Squam. Sice trochu dražší, ale super. 30 minut před koupáním vetřít a potom stačí žínkou a čistou vodou vymít, event. po koupání vyčesat z vlásků.
Malá měla taky a pomohl ji Babysquam od Biodermy 🙂