Co na počínající nachlazení?

marimanta
17. zář 2023

Ahoj, prosím, dejte sem tipy, co užíváte, když na vás nebo děti něco leze.
Fakt mi jde jen to tyhle produkty. Mám rozdělanou objednávku v lékárně... Většinou mám doma Oscillococcinum a Preventan.... ale vlastně si nejsem jistá, jak moc to funguje. Nějak zvlášť nemocní nebýváme, spíš právě tyhle stavy ani nemoc, ani zdraví. Většinou to rozchodime, ale nevím, zda díky medikamentům nebo prostě jen tak 😄
Tak jestli kupit to, co vždy...zkusit něco nového..nebo se na to vybodnout. Díky ☺

amazienka
17. zář 2023

Schusslerovu sůl ferrum phosphoricum

levandule_k
17. zář 2023

Popíjím (kloktkám) Vincentku, dávám si v zimě déčko (i preventivně). V létě déčko neberu, to si ho vytvořím ze slunka. Echinaciové kapky na podporu imunity. Piju bezový, lipový čaj, nebo proti nachlazení, kašli. To záleží, co mně zrovna je. Na bolest v krku používám jox nebo pastilky tantum verde.

petulkadodo
17. zář 2023

@marimanta Na bolest v krku Streptokill (bylinky), vincentka a vincentkové pastilky.

emillyhk
17. zář 2023

Pro sebe mám Betaglukan, celaskon a zinek. Tohle kombo začínám brát, jakmile cítím, že na mě něco leze nebo začne kýchat dítě (to je 100% jistota, že to mám do dvou dnů taky). Teď jsem to podcenila a blbá školková rýmička mě totálně sejmula. 🤦‍♀️
Synovi (necelé 3 roky) jsem teď objednala kolostrum, jinak denně dostává rybí olej, B-komplex a déčko.
Oba používáme k propláchnutí nosu mořskou vodu. Jakmile začneme jevit známky nemoci, tak 3x denně.

pe_tu_ss_ka
17. zář 2023

Do nosu Sinu orega a Quinton mořskou plazmu. Jinak rybí olej od Rosita, dceři céčko ve spreji od mykind, od stejné značky má syn multivitamínové medvídky, syn a já mám cécko (acerolu) od mycomedica, pro sebe betaglugan biocell od stejné značky a pak s mužem máme každý multivitamin od Garfen of Life. Pak klasicky začínáme dávat déčko.

martt
18. zář 2023

Já při známkách nachlazení nasazují hned tinkturu z lichořesnice. Při rýmě ještě mořskou vodu a sinupret a rymovnik. Při kašli cibulový sirup nebo cibulovy čaj s majoránkou. Záleží jaký ten kašel je.

sarihy
18. zář 2023

Kaloba, Lichořeřišnice, více Céčka, Déčko, Sinupret preventivně taky

gdpr
18. zář 2023

Kaloba alebo Stopkašel - ten som teraz objavila a pride mi este ucinejsi ako Kaloba tak asi s kalobou skončím a hlavne hlíva niekedy len ju stačí nasadiť na pár dni včas a už choroba prejde dospelým väčšinou kupujem od Terezie alebo Greenfood a deťom Hliváček a inhalácia tiež veľmi pomáha.

me_druhe_ja
18. zář 2023

Teď měli obě děti docela mega velkou rýmu, fakt dost. Dávala jsem Kalobu a za týden je OK. Normálně mají rýmu min 14 dní.

crejzy
18. zář 2023

Zinkorot

fujamo
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
marimanta
autor
19. zář 2023

Díky za odpovědi 🙂 Některé doporučené ani neznam, musím to prostudovat 🙂

evelliniee
20. zář 2023

@sarihy prosim, tu lichořeřišnici a kalobu podáváte dohromady?

sarihy
21. zář 2023

@evelliniee Ano...oboje tablety...

marienkamaru
31. říj 2023

Inhalace. Jednoznačně 🙂 jde to rychleji ven a moje děti to snesou lépe než cokoliv jiného. Doporučuju LAICA MD6026.