Co mi to dítě snědlo (foto). Jet radši k lékaři?

vlasticka5
25. srp 2024

Prosím 14 měsíční dcerka snědla kus papíru, obal z bonbónů a hlavně toto stříbrný. Jedná se o obal, ve kterém jsou bonbóny které se dávají do PEZ plnicích panáčků. Ji, pije a nepřijde mi že by jí bolelo bříško. Mám radši panikar a jet k lékaři?
Ten kus papíru a papírového obalu mě neděsí jako ten stříbrný obal.

te_reza
25. srp 2024

Nic, Dr s tím stejně nic neudělá.

slecnami
25. srp 2024

Buď v klidu, děti prý jedí i horší věci 😉

vlasticka5
autor
25. srp 2024

@slecnami napadlo mě zavolat na toxikologii, ale tam mi stejnak asi jen řeknou aby jedla, hodně pila a kdyby bolelo břicho tak k lékaři že?

ivetka7686
25. srp 2024

@vlasticka5 neboj bude v pořádku. Můj syn když měl cca 16 měsíců se ladoval voskem se svíčky a kousal do syrových brambor 🙈🙈🤣dnes má 8 let a je krásný zdravý a veselý kluk 😀 sleduj jestli nepláče

ajja87
25. srp 2024

@ivetka7686 syrovej brambor jsme jako deti jedli na bolení břicha,na tom asi není nic špatného...
Buď v klidu,moje dítě okousalo tabletu do myčky v roce, teď má skoro osm a trávení má skvělé 😀

ivetka7686
25. srp 2024

@ajja87 no i se slupkou 🤣bylo nějaké podezřelé ticho tak jsem malého našla v koutě v kuchyni s krabicí brambor a každý brambor nakousl, tak jsme aspoň měli bramborovou kaši na večeři 🤣

vlasticka5
autor
25. srp 2024

@ajja87 no hlavně že to dobře dopadlo :D tyhlety tablety, gely do pračky a čistící prostředky jsou pro mě hrůza, ač to mám uklizené

mourovatakocka
25. srp 2024

@vlasticka5 Doporučuju sledovat, dávat normálně pít a jíst a držet nočníkovou hlídku 🤭 (když jsem potřebovala analýzu, nalila jsem k bobku v nočníku trochu vody a za mírného točení studovala, jestli už vyšlo to, co vyjít mělo)

petramana
25. srp 2024

syn snedl kindercokoladku i s obalem a nic mu nebylo, v plence jsem to nezaznamenala, ten obal je podobny

kupcatko
25. srp 2024

@vlasticka5 tohle projde uplne v pohode. Projde i sklo a i hrebik. Syn olizal gel z wc, vypil lahvicku vigantolu a dalsi a dalsi veci.

cilkat
26. srp 2024

Hele, tohle je prostě prachová barva. Není to ani alobal... Jako kdyby toho to dítě snědlo půl kila, tak mu může i něco bejt, ale jinak prostě snědlo papír s barvou, která není potravinářská, ale neměla by být nijak závadná (myslím, že je vzásadě nestravitelná).