Co je to za vyrážku?

stazi28
15. říj 2016

Co je to za vyrazku? Maminky poradte, u lekare jsme byli mame zkouset ruzne masticky, ma to uz cca 3 mesice . od6 m.Nesvedi, neboli, po ranu to ma lepsi. Ma to na nohach a trosku ruce a tvare.Diky za rady

stazi28
autor
15. říj 2016

Kortikoidy jsme zatim odmitli

jarmy_
15. říj 2016

Malý měl vyrážku na bříšku a zádech a já na doporučení mazala bambuckym máslem od firmy eone. (karite se to jmenuje). A během měsíce klid. Kortikoidy nám doktor taky napsal ale odmítla jsem

japona
15. říj 2016

@stazi28 Přijde mi to jako podráždění kuze? Připadne nenasenlivost pracího prostředku/aviváže? Nebo sucha kuze? Může prý byt i nadmernym olejovanim po koupeli (kuze se zapomene mastit sama). Jak často a v cem koupete? Čim mazete? Perete?

stazi28
autor
16. říj 2016

@japona to jsem si take myslela takze zacal kolotoc ruznych pracich prasku, ruznych masti i oleju, uprava jidelnicku... No nevim co s tim...koupeme jen 2x v tydnu mame hodne tvrdou vodu jinak oplachuji zinkou v prevarene vode

stazi28
autor
16. říj 2016

@jarmy_ a kde bych to prosim sehnala?

jarmy_
16. říj 2016

@stazi28 www.eone.cz, výrobek Karité. Cena cca 280 Kč, nám jeden kelímek vydržel týden, mazala jsem 3X denně celé tělo. Tak se to prodraží ale nám pomohlo.

skvisha
16. říj 2016

@stazi28 ja z fotky moc nepoznám, ale muj syn měl ekzém celý první rok. Co pomohlo na začátku bylo noseni pouze bavlněného oblečení a vyhození všech puncochacu. Uple oblečení mu to zhorsovalo dost. Pak jsme hodně mazali furt dokola, ale ne oleje. Uplne se to zahojilo az s dalším létem, prostě slunko je nej. Taky ho to nijak nesvedilo, prý to byl atop, nevím. Ale v jednu chvíli jsem podlehla kozarce a dala kortikoidy a za to chvilkove zlepšení mi to následný zhoršení fakt nestalo. Tak to jen naše zkušenosti 🙂.