Co dávat 2letému dítěti k jídlu při průjmu?

vm84
31. kvě 2017

Maminky, prosim poradite my co davat k jidlu pri prujmu. Mala ma 2 roky a nic nechce jist. Ryzi s mrkvi, suchy brambor, jabko, rohlik proste nic vse vyplivne. Ale povedlo se my do ni dostat pulku bananu. Predem dekuju

gnozka
31. kvě 2017

Ted jsme si tim prošli . Nenutila jsem ji . Dala jsem do misky piškoty a kdyz chtela vzala si . Nabídla banán nebo tu ryzi . Ale kdyz nechtěla nechala jsem to byt . Hlavne aby pila ! Za tri dny uz zacala postupne hezky jist . Ted je to tyden a dneska mela plny talíř rajské 🙂

vm84
autor
31. kvě 2017

Dekuji, mala pije dost. Tak ji nutit nebud🙂 ale vecer a rano je zvykla na mliko to bude horsi☹

lv
31. kvě 2017

@vm84 jíst nemusí, pít jo - mléko Nestlé AL110 při prujmovych onemocněních

zmrzlinka
31. kvě 2017

Predsnidavku si neskousela?

vm84
autor
31. kvě 2017

Takle rano ne, ona je prave moc nemusi. Je zvykla do postylky na mlicko

gnozka
31. kvě 2017

S tim mlikem opatrné no :/ mala naštěstí zavislak neni takže ji to nejak neomezovalo. Ale pořídila bych to nestle!

kocour1
31. kvě 2017

Moje dcera je na mlíčku závislá (sunar) a tak jsem jí ho dala i při průjmu...nemělo to nějaký zásadní vliv a aspoň do sebe dostala nějaké tekutiny, které jsou také důležité. Jen pozor na opruzeniny, i když už nemá plínky, tak jsem mazala bepanthenem preventivně, protože jednou se nám u průjmu stalo, že chudák byla tak opruzená, že plakala pak ještě týden☹....