Ahoj,
dnes jsem chtěla dát dcerce tyto probiotické kapky, protože bere ATB a jak kojím, tak ty ATB jdou do mlíka. Tak jsem myslela, že bych mohla dcerce kápnout tyto probiotika.
Máme je už delší dobu v ledničce, asi tak rok (možná dva) jsme je nepoužili, spotřebovat se mají do prosince tohodle roku. Tak jsem jí před kojením kápla do pusinky pět kapek a pak nakojila. Poté mě napadlo, že jsem je měla nejdřív ochutnat, jestli jsou OK (no blboňka - nejdřív je dám dcerce a pak teprve ochutnám ☹ ).
Zjistila jsem, že nejsou úplně čiré a mají takovou jemně nahořklou kokosovou chuť, tak teď mám strach, jestli nejsou nějaké zkažené, jestli jsem dcerce nějak neublížila.
Napište mi prosím, jakou chuť mají mít, jestli naprosto bez chuti nebo mají být trochu cítit.
Jo, ještě jsem se koukala do toho příbalového letáku, jestli se tam zmiňují o tom, do kdy se mají spotřebovat po otevření - a nic tam nepíší. Naopak tam píšou, že neotevřené kapky spotřebovat do data uvedeného na krabičce. Tak to je snad jasný, ne? Ale dokdy je spotřebovat, když už jsou kapky otevřené, to tam nenapíšou.
Díky
A čiré taky nejsou 😉
Po otevření tam opravdu spotřebu nepíšou, to ti moc neporadím, ale je fakt, že jsou takové nahořklé, malá se mi u nich vždycky šíleně ksichtí 😉 😉 😉