Chronické slepé střevo, máte zkušenost?

caverina
15. zář 2016

Ahoj....mate nekdo zkusenost z chronicky bolicim slepym strevem? U ditete u sebe....

marketmax
15. zář 2016

paní já sama s tím zkušenosti nemám mě slepáka operovali v 5 letech a od té doby mám klid.Jinak jsem četla žeprej nějaká paní to měla taky tak jak píšete pošlu odkaz.

http://www.emimino.cz/diskuse/chronicke-slepe-s...

caverina
autor
15. zář 2016

@marketmax diky🙂

marketmax
15. zář 2016

@caverina nz snad vám to pomůže 🙂

slimacikmia
15. zář 2016

@caverina ahoj, ja mám;
chronické od detstva (asi od 10r), potom cca v 20r prasklo a "za 5 minút 12" ma brali na sál s hnisavým zápalom pobrušnice...

caverina
autor
15. zář 2016

@slimacikmia a neslo jit na operaci drive nez to prasklo? Doktorka mi rekla ze to nechteji operovat kdyz to neni akutni,ale nerekla mi proc...'a da se s tou bolesti delat neco jineho nez jen jist prasky proti bolesti?

slimacikmia
15. zář 2016

Ja mám strach z lekárov, takže som to trpela doma, ale bola to hrozná bolesť. 3 dní som nemohla vstať z postele a bola som nadopovaná liekmi, nič iné mi nezaberalo. Tie lieky tiež zaberali, len keď som sa v posteli ani nepohla. Bola som samozrejme dehydrovaná, tak som doma odpadávala... Jeden lekár mi povedal, že on na chronický slepák neverí (ako keby to bol ježiško, alebo víla). Nechápem, prečo to nechcú operovať. Skús možno ďalšieho odborníka. Je to dosť akútne, aj keď je to chronické... Ležať predsa v bolestiach, v posteli bez pohybu, nadopovaná liekmi a dehydrovaná niekoľko dní je podľa mňa akútny stav...

caverina
autor
15. zář 2016

@slimacikmia no budu to muset resit....jde o meho 9 leteho syna....nastesti to nema tak hrozne jako ty....vice mene ho to zatim nijak zvlast neomezuje....ale to je prave to....zatim....a diky🙂

slimacikmia
15. zář 2016

@caverina nie je za čo. Držím prsty, aby ste natrafili na ozajstného odborníka, ktorý nenechá dieťa trpieť...

caverina
autor
15. zář 2016

@slimacikmia jeste jednou diky🙂 doktorka mi poradila tak dlouho chirurga otravovat az ho vlastne k te operaci ukecam🙂