Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Setkal jste se někdo u dítěte s červenými tvářičkami při rýmě? Mám se bát, že ne to něco jiného než rýma a nebo to k tomu patří? Synovi bude teď 16 ledna 13 měsíců.
Pětiletý syn to měl teď taky... byla to jen rýma, ale dlouhá.
Moje děti mají červené tváře, když jim rostou zuby. A dcera má právě skoro vždycky u toho i rýmu (nechápu souvislost, ale už mi to říkalo víc maminek, že to takto mají)..
@keyblaza obe deti jsou cerstve po pate nemoci, starsi syn jenom cervene tvare bez teploty, mladsi cervene tvare a sem tam flek po tele - taky bez teploty. Nebyt te tvare ani nevim, ze jsou nemocni 🙈 pata ted celkem radi 🙂
@veronka_123 no tak jestli je tohle pata nemoc, tím aspoň lépe, že to bude mít za sebou. My už máme za sebou 6 nemoc.
@keyblaza Moj to niekedy mava a ja mam pocit, ze ho drazdi samotny sopel. On si tak vtedy pretiera nos, a celkovo tvar, podla mna si proste ponatiera trochu sopla aj na lica a uz to ide.
Ahoj, oživím debatu. Mám syna 13 měsíců. Cca 1-2 týdny má červené tváře, ale nic zvláštního. Jenže teď cca 5 dnů ty tváře jsou večer před spaním úplně červené a suché,ma i červenější nos a bradu + lehce teče z nosu. Včera večer začal mi horečku 37.5-39°, která přetrvává. Po podání léků klesne a pak po pár hodinách je zpátky 38°. Roste mu poslední stolička.
Myslíte, že to může být k zubům, nebo pátá nemoc?
Muze to byt pata nemoc.