Přeji pěkný den,
chtěla bych poradit nebo spíše doporučit něco co opravdu pomáhá na červené rty. Nevím vůbec z čeho to má, ale vypadá to jako opary nebo nějaká vyrážka kolem rtů. Přímo v místech, kde si ženské malují tužkou kolem rtů. Jsou to takové pupínky a červená pusinka. Je možné že to je tím, jak si začala olizovat rty.
V lékárně mi napřed nabídla něco v ceně za 189, potom nějaké jelení lůj za 199 a nakonec mi doporučila jelení lůj placentu ... nepřipadá mi, že by jí to nějak pomohlo. Ještě pár dnů počkám a uvidím. Pokud je tu ale někdo, kdo se s tím setkal a prckovi to pomohlo budu ráda.
Malé je 10,5 měsíců a bylo mi v lékárně doporučeno pouze toto. Nechci s ní zbytečně chodit k lékaři neboť mi nepřijde že by to mohlo být něco vážného. Napadla mě ještě nějaká alergie, ale podle mě by to asi neměla jenom na rtech a hlavně veškerá jídla co jí už běžně zkoušela a nic se neprojevilo.
Děkuji předem za jakékoliv rady
ja bych zasla k dr.
@luj89 myslíte, že by to mohlo značit spíš k nějaké nemoci? žádné jiné příznaky nemá a tak mě ani nenapadlo, že by to mohla být nějaká nemoc. Je to moje první dítě tak si nejsem vědoma co by to mohlo být ... opravdu to spíš vypadá jako malé opary ale má to kolem pusiny zarudlé jako když si běžně člověk neustále oblizuje rty ...
@bartakova_veronika možno viac slintá, keď jej vyliezol ten prvý zub. Nebude to tým?
@slimacikmia taky nas napadlo ze by to spis mohlo byt ze slin, ze je muze mit vic agresivni na ty rty. Akorat tedy to slintani neni o moc vic jako pred nekolika mesici. Zase tak hodne neslinta. Je pravda, ze si vic strka rucicky do pusy a tim padem o trochu vic slinta, ale to uz jsou tak 4 tydny co vykoul a prijde mi ze za tu dobu slinta stejne a objevilo se to az ted
Placenta pomůže, chce to pár dní, mazat a mazat
@lv děkuji, snad pomůže 🙂 má to asi od soboty ....
také nás napadlo jestli to nemůže být z prvního zoubky, který částečně vylezl, ale to by to neměla i dole takže netuším z čeho to může mít ... každopádně bych chtěla zkusit nejdříve nějakou mastičku nebo něco co by jí mohlo pomoci. Pokud se tedy s tím někdo setkal, má zkušenosti a poradí