Ahoj maminky,prosím vás co to může být....DAníkovi asi ve 3 měs (to pil jen mlíčko a čaj) se na tvářičkách vyhodili červené pupínky a kolem nich červeno,měl to jen na tvářičkách.I přes to že jsme hodně mazali,měl to suchý.Koupili jsme v lekárny krém od firmy Bubchen,zabralo mu to,ale mazala jsem mu to fakt často,hned jak to měl suchý.Pak se mu to zlepšilo,asi za oár dní.Tak jsme nebyli ani u Dr.MYslela jsem že to má třeba z pusinkování,od hadrů....Tak jsme se tomu všemu vyhly a bylo to pryč.Ale ted asi 3 dni se mu to objevilo znovu.Z jídla to není,protože se mu to objeví a zas zmizí.Věčšinou přes noc to zmizí a přes den zas vyleze.Nejdříve mě napadlo,jestli to nemůže být od sluníčka,ale asi ne.Tak mu to opět mažu tím krémem ale žádny výsledek.Po koupání se mu to zhorší o 50procent,má to hodně červené a během 20 minut to zas samo zmizí. čekám až se nám vráti mudra apojedem k ní.Chci se jen zeptat jestl jste se s tím náhodou některá nepotkala,jestli to je ekzém,nebo alergie...ale fakt jsem nedokázala vysledovat na co. Dík
dík.Dnes jsme byly u mudry,protože včera se mu vyrážky objevili i na varlátkach a tvářičky si pořád drbe.Takže prej určo alergie nebo ekzém.Poslala nas na alergologii,tak jsem zvědavá na testy.Máme vynechat všechno nové,hlavně ovoce a dávat látkové plíny.Taky všechny krémy a olejíčky vysadit.Doporučila nám místo krému obyč.sádlo.Tatka náš je alergickej v podstatě na všechno,hlavně na všechny druhy ovoce.
No tak hlavně, že se to vysvětlilo a teďka aspoň budeš vědět, na co si dát pozor..... 😉
Missy, našemu malému se to též vyhazovalo aprávě kolem toho třetího měsíce.....bylo to tak vždycky po koupání a pak to do těch 20 min zmizelo, a přes den kdy se spotil, tak to tam mel zas a když oschnul, tak to po chvilce zmizelo....já se tehdy ptala na poradně a mě mudra řekla, že to může být alergie na nějakou kosmetiku, i třeba tu co používáme od narození a může se to projevit takhle opožděně...a taky fakt, vyřadila jsem z koupele johnson, od tety jsem dostala kosmetiku pro děti bez alergenů a ono se to všecko ztratilo a přešlo.....