Zdravím, včera se synovi přes noc udělaly na tváři tři takové červené flíčky, dnes už jsou vystouplejší jako pupínky. Ale je jich víc. Má je už i ve vlaskach a na nožičce. Může to být třeba od komára? Nebo alergie? Jinak syn téměř pět měsíců, především jsme začali zkoušet dýni.
@adelka951 Teplotu nemá a jako puchýřky to nevypadá, takový červený malinko vystouplý pupínek. Některé se ještě nezvedly, ty jsou jako flíčky. A 2.9. jsme byli na očkování a v čekárně bylo několik dětí.
@janinaklinku Meli jsme uple to same u dcerky! Byla jsem s ni u dvou lekaru, jeden mi rekl, ze to je alergie, druhy, ze to alergie neni a je to,, nejaka virova vyrazka,,
@ebh a léčili jste to nějak nebo se to samo ztratí?
@janinaklinku dostala na to takovou mast, podobnou pudru, byla na predpis, michali nam ji v lekarne, ale stejne by me zajimalo, co to presne je..
Syn to mel take, predtim mel ale vyssi teplotu, odeznela a osypal se. Mazla jsem mu to biodermou a behem par dni to bylo pryc. Pokud je mlade cile a jinak v pohode,tak to bude nejaka jen banalita....asi
@janinaklinku mi to prijde jako nestovice. Nejdriv skvrny, pak vystouple, ve vlasech typicky, postupne pribyvaji. Inkubacni dobs taky sedi - byla bych obezretna 🤔
Nakonec to nejspíš budou štípance od komára.. byť v takovém množství.. protože dneska tam má malej další.. ale v noci jsme lovili komáry a on měl v postýlce jednoho pořádně nacucaného.. už nevím, jak se těch potvor zbavit.. v každém okně rymovnik a stejně tu jsou..
@janinaklinku čo to nakoniec bolo?
@julia00 po pár dnech to zmizelo, takže nejspíš ten komár.
Teplotu nemá? Jsou to puchýřky? Nebyli jste v kontaktu se skolkovými nebo školou povinnými dětmi před dvěma týdny?