Dobrý den;
Dnes jsme objevili na těle syna pár malých, ale i větších pupínků na noze a ručičkách. Viz foto:
Nevíte o co by se mohlo jednat? Nemá teplotu, ani nic víc.
Prodělal 2 týdny zpátky covid a měl antibiotika na zapal plic.
Děkuji!
Vypadá to jako neštovice. Na té druhé fotce mám pocit že vidím už i puchýřek s tekutinou.
pisete, ze mel na covid ATB, takze jste nekde u lekare byli, i inkubacni doba by tomu odpovidala?
Ty spodní vypadají skoro jako neštovice. Teďka celkem jsou. Ale zároveň to může být nějaká reakce na antibiotika nebo na Covid. Asi i když bude ok, tak bych se zmínila u pediatra.
@barunkiss hm, asi bych se zeptala zitra mudr. co by to mohlo byt... nasi doktorku mam na whatsapp a casto s ni konzultuju nejake veci takhle, ze popisu stav, fotku... jestli to teda takhle nejak elektronicky vase doktorka muze posoudit.. covid je hajzl nevyzpytatelny, tak tezko rict, u neho je mozne vse - jako nejaka reakce 🤷 zeptala bych se mudr. 🍀 snad to bude v cajku ❤️
Děti je měli o Vánocích, první byly tyhle červené flíčky, pak se naplnily vodou...
Hmyz
Do dneška nepřibyly nové. Už ani nejsou tak červené. Řešila jsem s doktorkou po telefonu. Říkala, že to vypadá na něco virového. Zapomněla jsem s tím spojit i to, že často začal kakat i v noci a je úplně opruzený. Tak říkala, že neštovice už by se šířily více a od včera by už měly asi i vodu. Tedy ten první pupinek už má od soboty večera a stále se nenaplnil. Tak hádám, že něco někde chytil…🫣
Já si také myslím, že jsou to neštovice. Přesně takto to začínalo u nás. Byla jsem u doktorka, ta řekla, že to neštovice nejsou, že je to něco virového. Do druhého dne se syn osypal a bylo jasno...první 2-3 dny se nemusí nové puchyrky objevit. Ještě vyčkejte. A jinak jak píši holky fenistil mast na zklidnění, fenistil kapičky na noc aby se neškrábali.
jo a nestovice jsou taky virove 😉
nestovice to nemohou byt?