Dobrý den maminky.
Jsem už zoufalá a potřebuji poradit, zda nemáte některá zkušenost.
Už asi týden objevuji ve stolici jedenácti měsíční dcerky drobounké černé tečky (taková smítka, která se ani nedají pořádně chytit do prstů). Je jich tam obrovské množství. Přirovnala bych to možná k mletému pepři nebo mleté kávě. U lékaře jsme byly. Doktorka na mě koukala jak na blázna, že se s tím v životě nesetkala. Udělala výtěr a vše v pořádku. Nepřišli jsme na to, co to může být. Žádné nové ptraviny jsme nezkoušely. Nemáte náhodou některá zkušenost a nevíte co by to mohlo být? Doktorka tvrdí, že to musí být z jídla, ale já si myslím, že ne, protože jí vše co před tím a nikdy dříve jsem tento problém neregistrovala. Za každý nápad děkuji
I v takovém velkém množství? No banán jsem zkoušela dva dny vynechat a bylo to tam stejně. Ale zkusím vynechat na delší dobu a uvidím.
Děkuji za tip 😉
neměla mák?
@annasmyckova Mák neměla. A jak píši, tak to tam má denně, už více jak týden. Kdyby to bylo třeba z máku, tak myslím, že by to bylo třeba 1 - 2 dny. Ne tak dlouho ☹
@sussy28 tak to je divné...to se nedivím, že máte starost...Asi bych zkusila rozbor stolice v laboratoři (žádanka od pediatra), výtěr nezjistí všechno. Neužívá železo v nějakém přípravku? (nebo Vy a nekojíte ji?)...snad brzo příjdete na to, co to může být.
A neměla kiwi?
@annasmyckova Železo může mít pouze v UM (nekojím), ale to podle doktorky by byla celá stolice tmavá, ne jen částečky.. No uvidíme.. :-\
Taky bych to viděla na banán, zkuste ho úplně vynechat teď a uvidíte.
malej to měl taky po banánu, a fakt dlouho.zkuste vynechat dýl ten banán.ale je pravda že to byly takový kousky, možná něco jiného, než to co máte vy.
Banán tohle dělá
Taky nam to dělal banan a měla toho ve stolici opravdu hodne,i kdyz snedla jen pul lžičky.
Děkuji všem. Banán by to mohl být. Miluje ho, takže dáváme často. Zkusíme vynechat a uvidíme 🙂
Ahoj, taky se přidávám s dotazem, jak jste dopadli. Dcera to měla take tak v 13m, přijeli jsme akorát z Mauricia, tak doktorka dělala výtěry, rozbory stolice a nic nenašli...sem tam to dcera měla a mívá, ale nějak jsme tomu nepřikládala váhu, ale poslední dobou se to objevilo a k tomu si ztěžuje na bolest bříška a Dr. nás po 3 lété prohlídce poslala na sono, nic víc neříkala, jen prý pro jistotu.
Banán to určitě není, ten vypadá trochu jinak, to jsou spíš takové nitky černé...vyděsilo mě, když jsme se dočetla, že když je ve stolici jakoby kávová sedlina, tak to může být natrávená krev 😳...na sono máme jít až před Vánoci, tak jsme z toho taková nervózní 😔
Nemůže to být banán? Syn má tyhle tečky vždy po banánu...