Ahoj maminy, měla bych na vás prosbu. Máme šestiměsíčního kluka a poslední dva dny nám kadí černou stolici. Nevíte co by to mohlo znamenat?? Setkala se s tím z vás některá?? Díky moc!! 😉
No už ne. Jsme na na Nutrilonu.
Ladik ma 6 mesiacov? Takže už prikrmuješ. Môj má 4 a pol a tiež sa mu stolica mení na čiernu. Je to normálne. Už bude mať tvoj synček stolicu ako dospelý človek - farbou sa tak má podobať. Je to normálne. 😉
S příkrmama pomalu začínáme. Je to u nás boj. 🙂 Tak to jsem ráda, že je to v pořádku. A ty kojíš??
taky máme občas černou, od té doby co dávám příkrmy tak už to moc nestuduji, barvy jsou různé 🙂
jo no...
černá stolice může znamenat,že obsahuje natrávenou krev!
je cela cierna alebo len kusky? ak len kusky, moze to byt z bananu, ak cela pozor na krvacanie do crevneho traktu , ak pojdete ku lekarovi, zober kusok na vysetrenie
no nemusi to byt nic vazne, pokial ste spapali nieco, co ju sfarbilo
ak si nie si ista, radsej chodte k lekarovi, na to tam su 😉
..tiež to može byť od zmeny mliečka..
černá stolice může být taky od borůvek..ale pro klid duše bych zavolala dr. a optala se.
My to máme vždycky po borůvkách. Má to vždycky jen jeden den. Dýl tedy ne.
naieva, nemenila si mlieko?My sme to mali ked sme presli na UM, lebo v umelom mas aj zelezo a od toho maly kadil cierne,ale neskor to preslo.
Naieva, ani ja už nekojím a malý má čiernu stolicu, potom hnedú, potom žlto hnedú. kedy ako. doktorka povedala, že je to normálne. robí preventívne výteri a sú stále negatívne. prímes krvi sa môže objaviť pri hnačke. to sme mali. plienka bola viac červená ako žlto-hnedá. no strašné. ale prešla hnačka, prešlo aj to.
Holky díky moc. Ono to bude fakt těma příkrmama. 🙂 Díky
a to maju ed zjete borovnice vy? a nakojíte?
Ahoj naieva. Kojiš?