Častá stolice u dvouleté dcery, co by pomohlo?

veeeraf
12. únor 2015

Ahoj, poslední dny řeším častou stolici dcerky. Stravuje se pořád stejně - je to nejedlo, ale nikdy neměla problém s vyprazdňováním. Poslední 4 dny má častou stolici v průměru 2-5x denně, první dvě(tři) dávky jsou normální tvrdší bobíky a pak už průjem (který silně zapáchá). Marně přemýšlím čím to může být, rostou jí poslední špičáky, možná mírně zvýšená teplota, ale jak říkám všechny zuby zvládla v pohodě. Vím, že nemocná nijak není, to hned přestává jíst s předstihem 2-3 dny před vypuknutím nemoci. Co by pomohlo ?? Nasadit lactobacily??

hanyzka11
12. únor 2015

@veeeraf laktobacily nic nepokazíš, takže šup na ně. ještě než jsem to dočetla do konce, sázela jsem na zuby 🙂 naši jsou teda podělaní při každém růstu, ale slyšela jsem, že právě poslední zuby bývají nejbolestivější a nejhorší, takže by sázela na to. jen teda jsem myslela, že poslední rostou pětky, neb naši už 1, 2, 3, 4 mají.

veeeraf
autor
12. únor 2015

@hanyzka11 jsem se se zubama špatně vyjádřila, ještě jí chybí 2 špičáky a 4 stoličky 🙂

hanyzka11
12. únor 2015

@veeeraf fakt věřím těm zubům. dej probiotika, ji se trochu uleví a i když zuby nevyrostou, tak ji můžou zlobit

klidopido
14. únor 2015

Ahoj naše dvouletá taky začala z ničeho nic kadit tak 3-4 krát za den řidčeji než obvykle, už to trvá tak dva měsíce a přestala si i říkat na nočník, což už docela dobře zvládala. Tak nevím, myslela jsem, že to je tím, že začala pít víc kravského mléka, zuby už má všechny takže u nás to zubama není...