Ahoj, ráda bych se zde zeptala na vaše zkušenosti.
Mám dvouletého syna a má neustále řídkou a častou stolici (3-4x za den), snad ještě nikdy neměl kompaktní 💩.
U doktorky jsme byli, dělala mu detailní krevní testy i výtěr a hodnoty měl prý luxusni, vše naprosto v pořádku. Ale já už nějak prostě nemůžu a nezdá se mi to normální, nebo je?
Musí se sprchovat xkrát za den, často cestujeme, na cestách je hygiena opravdu náročná, musí se hned přebalit ať mu něco někde nevyteče 😖
Probiotika bral, bez výsledku. Existují nějaké podpůrné léky které mu můžu aspoň na cestách dát?
@uzivatelkapetra kojený už dávno není.
Alergie a intolerance byla právě těmi testy vyvrácena 🤷🏻♀️
U tak malých dětí se v krvi nemusí nic objevit....řešila jsem něco podobného u syna. Časté s řídké stolice, ale byl do 2 let kojeny. Takže dle dr. v pořádku. Pak se ale přidaly hleny a krev a nastalo nekonečné 3 lete pátrání, co se děje.... z genetických testů se zjistila laktozova intolerace, ačkoliv krevní testy ( a že jich bylo snad 100) neprokázaly nic... u nás byl problém nakonec stejně asi někde jinde a dodnes nevíme úplně kde, ale vyzkoušejte vysadit mléko a uvidíte. Třeba to přinese změnu k lepšímu. Držím pěsti
Já bych zkusila postupně vysazovat určité druhy potravin (mléčné, lepek, vejce, soja...) a sledovat jestli to něco udělá.
Nějaká alergie, intolerance?
Mám to podobně u dcery rok a půl a dr mi řekla, že pokud je kojena i kdyby jednou denně, může být řídká stolice normální.