Ahojky, prosím zase o názory. Ukázalo se,že malý špatně probírá,takze jsem ho začala dokrmovat UM. Vybrala jsem Hipp HA. Papa přesně týden a poslední 2 dny má stolici tak min 6x denne. Konzistence vajíček,bílé kousky. Pokaka se téměř vždy hned po vypiti UM. Myslíte,že je to v pořádku?
Možná si jeste zvyká,hodně hlta,protože asi měl opravdu dost hlad,kdyby se mi neodtrhaval od prsa,tak to ani nezjistim. Teď jsem mu dala napít z prsu,tak si trochu dál a zase se trochu popapal. Naštěstí jdeme ve čtvrtek k dr.,tak se jí hned zeptám. Jen mě zaráží,že ze začátku normalne tak 3x a teď to je tak caste. Je to od té doby,co jsem mu dala 3 dny zpátky vecer espumizan,protoze ho evidentne bolelo bříško. Tak jestli mu nezačal dělat problémy...
@andelka33 to spis vypada, ze mu pomohl 🙂 moje doktorka na kakani po kazdem kojeni rikala, ze je to v naprostem poradku. 🙂
Mám strach,aby v sobě vůbec něco z toho jídla nechal. Je to první dítě a měsíc skoro nepribiral,musel mít hlad,tak jsem teď z toho trochu špatná ☹
@andelka33 Já osobně si myslím, že je to v pořádku 🙂 samozřejmě konzultovat ve čtvrtek s doktorkou, ale nemyslim si, že řekne něco jiného. Kdyby to bylo vodnaté jako průjem, tak by problém být mohl, ale pokud je konzistence míchaných vajíček, tak to mlíčko tělo strávilo. 🙂
dáváš děťátku probiotika?
Za mě v pořádku, obě dcery mi takhle kadily. Časem se ta frekvence sníží ;)
@andelka33 nevim tedy jak u UM.. Ale mne takhle malej kakal skoro po kazdem kojeni a konzistence se zda byt v poradku. Myslim, ze to neni nic neobvykleho.