Ahoj , chtěla bych se zeptat než začnu volat doktorce… mám doma 3 měsíční dceru je na Um buhužel , dlouho jsem hledala mléko které by jí vyhovovalo a teď má Aptamil Pre šla po tom konečně krásně na záchod každý den pouze jednou měla jsem z toho radost že jsme konečně našli něco co jí vyhovuje … ale od pondělí mi přijde že kaká strašně moc a často třeba i 6x za den zadeček už má chuděrka opruzený i když jí to mažu a umývám vodou po každé stolici … konzistence stolice je jak míchaná vejce nebo plnotučná hořčice co mě ale zaráží a už začínám mít obavy že v tom má kousky hlenu nazelenalého ale nepozoruji na ní že by jí něco bylo směje se , normálně spinká v noci se budí 2x po 4 hodinách , jediné čeho jsem si všimla je že hodně slintá a strká do pusinky všechno možné četla jsem že by to mohly být i zoubky ale nic jsem v pusince neviděla … teploty nemá je nevrlá malinko když se jí chce třeba spinkat což je normální, ale to časté kakání mě začíná znepokojovat mám strach aby v ní vůbec něco zůstávalo a přibírala na váze … takhle se nají a třeba za hodinku to jde ven třeba i jen trošku a někdy je zalískaná jako blázen , taky mi přijde že toho mlíka nevypije tolik co vypila měla pokaždé 140 ml a teď tam z toho nechá třeba 30ml , všichni okolo tvrdí že nemám panikařit ale už se mi to nelíbí je to příliš často se mi zdá … máte s tím prosím někdo zkušenost než začnu plašit a posílat jí na vyšetření … děkuji
PS: přikládám foto stolice neumím přesně popsat tu barvu … je to od pondělí až po dnešek
Ten hlen nevypadá dobře. Mohla by to být ABKM. Nebo nějaká infekce. Případně ty zuby, ale ty nevím, jestli dělají tolik hlenu. Ten je spíš typický právě pro tu alergii na mléčnou bílkovinu. Pokud by to bylo pořád stejné nebo horší, vyzkoušela bych nějaké mléko pro alergiky (třeba nutrilon allergy care, ale jsou i jiná).