Ahoj..syn už má nějaký ten rok takovou červeno žlutoz bulku nebo skrvnu..pred rokem jsem s nim byla na ocnim a doktorka rekla ze je to tukova skvrna a ze kdyby se to zvetsovalo mame prijit..synovy se to ted zvetsilo ( na ocni jsme objednany jen chci vedet jestli jste nekdo nezazil neco podobneho ) a vubec se mi to nelibi..zvetsilo se to docela dost..predtim mel takovu spise zlutou skvrnu a tedka je to celkem velike a cervene...ale na oko si nestezuje nevite co by to mohlo byt?
Pro svůj klid.
Dobrý den ,můj syn má na oku tu samou bulku , v Kolíně na očním nám řekli že to je ekzém nebo alergie tak nám dali kapat kortikoidy ale to bylo k ničemu . Táhne se to už rok a půl a ani na očním v Kutné Hoře nebo Čáslavi nám nic neřekli prý možná zánět a další kapky . Proto se na vás obracím s prosíkem zda nevíte co trápilo vašeho syna s okem . Děkuji moc za odpověd.
Zdravím, je mi 17 let a tuto skvrnku mám již od narození a na očním to určily jako vrozená neškodná vzhledová vadka. Ale v posledním měsíci se mi to dost rozšířilo až do duhovky tak mám obavy děkuji za odpověď
@ahojcau Měla jsem něco takového... Vypadalo to přesně takto... Vsimla jsem si toho tak ve 20 a ted ve dvaceti jsem si to nechala odstranit. Na ocnim mi rekli, ze je to cysta a take to poslali do laboratore. Vysledky byly negativni... Takze opravdu asi cysta nebo neco podobneho. Trochu me to tam vadilo. Zakrok byl ambulantni, pro me ale dost nepříjemný ...
Nema i papulky na tele? Mel i jina vysetreni? Treba sono briska?