Boulička na ruce u 16měsíčního miminka, co to je?

nikola_w
13. říj 2016

Holky pomoc co to je???😳 Dneska jsem to objevila u syna na ruce.. je to červené , tvrdší hračky a.. muze to byt stipanec? Ma dve kousek od sebe.. Ale zase si nejsem vědoma ze by ho neco stiplo 😔 Dala jsem mu ted fenistil .. za jak dlouho k MUDr kdyz to nezmizí? Dekuju vam 🙏❤️

hani007
13. říj 2016

Jen to tak vypadá nebo je to nateklé? Pokud to ráno nebude lepší šla bych k doktorovi pro jistotu hned zítra. Přeci jen je pak víkend a běhat někde po ambulanci je opruz a o nervy. Myslím, že to ale nic strašného nebude. Komára nemusíš hned zaregistrovat takže podle mě je to opravdu jen ten štípanec 😉

prostejina
13. říj 2016

Jo, fakt to vypadá na stipanec, možná od nějakýho infikovanyho komára. A jak říká paní/slečna nademnou, když to nebude mít ráno lepší, šla bych urcite k dr a sledovala teplotu. Tu ted nemá?

nikola_w
autor
13. říj 2016

@prostejina nene teplotu nema a ani nevypadá ze by ho to bolelo.. dala jsem mu fenistil tal snad to bude rano lepsi 🙏

astyna
14. říj 2016

ahoj, syn měl takové 3 štípance na tváři. Mažu mastičkou nějakou na štípance a je to asi 2 týdny a zbývá ještě jeden - už jen obrys a tvrdší boule pod kůží. Prostě nějaký hnusný komár... 😖

nikola_w
autor
14. říj 2016

@astyna teeeda svině hnusny 🙈😅 ja prave nemam nic na stipance tak mazu sudokremem a davam kapky fenistil.. snad to bude mizet 🙏