Ahoj všichni, ráda bych se Vás tady nazeptala a poradila. Dceři 19.měsíců se na krku objevila malá boulička velikosti třešně. Je to z boku na krku. Prodělaly jsme rýmu, trošku kašel, ale žádnou teplotu. Už jsem četla něco podobného, že to bývají většinou zduřelé uziny. Ale bojím se stejně.Nemáte s tím některá zkušenost?K doktorce budu volat zítra. Díky moc za rady a pomoc 😉
bosa jo taky si myslím že to bude uzlinka 😉 neboj.ale přesto se raději zeptej doktorky 😉
Po viroze můžou být zvětšené uzliny na krku a hlavě ještě několik týdnů.
ahoj bosanova
moje malá má taky na pravé straně krku bouličku, když marodí, tak se jí zvětší. Náš dr. nás poslal asi 3x na odběry a na nic nepřišli. Je to zkrátka jen uzlinka. Přišla jsem na to loni v únoru, bylo jí 1,5 roku a má jí pořád. Starší holka jí měla na trochu jiném místě a mělo to stejný průběh, nemoc=zvětšení.
myslím, že to bude uzlinka. Já ji mám na krku pořád 😖
ahoj, taky jsem pro uzlinku..neboj, u malých dětí je to v naprosté většině tak.
Mám zkušenost, když mi bylo 17, udělala se mi taková na krku, jakoby za uchem, tak strašně jsem se bála, to se nedá napsat, a i tenkrát mi říkali, že až u dospělých hrozí nějaké ošklivé nemoci 🙄 . Nakonec když nemizela, tak mi ji vyřízli, prošla histologií a byla to jen uzlina s tukovou tkání.
Každopádně - tady ti nikdo neřekne, že to je v pohodě, to musí jen lékař - tak se neboj, zajdi k mudře, ukaž jí to, už jen proto, že budeš klidnější.
Ahoj bosanovaa, myslím, že to bude skutečně jen uzlinka po té viróze. Alespoň my to tak měli 🙂