Maminky, potřebuju radu (uklidnit) malá včera nekakala až dnes. Ráno měla ukrutně tuhej bobek, a strašně u toho plakala. Vážně moc.
Přisoudila jsem to tomu bobku. Ale pak kakala ještě jednou už normálně,ale stejně zase příšerný řev až se mi u toho zapotila, a ted to udělala zase. Přitom babek má normální, i normální barvu.
Může mít jen podrážděný zadek, od rána s toho tvrdýho bobku nebo s ním mám raději zajít k doktorovi? Nechci plašit zbytečně. Jiný problém nemá, směje se hraje a jí normálně. Jen brečí u toho kakání no ☹
muze ji bolet brisko, dala bych probiotika, Hylak, nebo co mas doma..a ovsem ji muze bolet zadecek, nebo to muzou byt zuby..k doktorce bych hned nesla (vzdy to prijde v patek, co? aby clovek ani nemohl - pohotovost ja mam za krajni reseni, uraz, silena horecka...).
Držím pěsti, aby se vám z toho nevyklubala psychogenní zácpa, jako se to stalo nám 😝 Psala jsem o tom nedávno tu: https://www.modrykonik.cz/diskuse/staram-se-o-d...
Ahoj,meli jsme.presne ten problem a trvalo to .ekolik.tydnu,ne teda no.stop ale.rekneme 3kadeni z 5ti s revem. Pediatra poradila probiotika a jeste nejaky prirodni produkt denne do piti ale to moc nepomohlo. rikala.vynechat vse co stavi davat dzus a veci co "projimaji". pry to maji deti mezi2-3 lwty a fakt to po par tydnech prealo. obcas u nas doslo i na glicerinovy cipek. drzim palce at mate brzy pokoj. jo a nase mala v tomhle obdobi plakala pri kadeni i kdyz bobek nebyl tvrdej ba naopak...
spis bych rekla ze ma podrazdeny zadek z toho prvniho bobiku... vyckala bych.. pokud ji nic jinyho jinak neni...