Ahoj holky, Adelka 4r. nema anginu, ale boli ji v krku. Davam ji ty cucaci pastilky Neoangin, ale moc to nepomaha. Nemate nejaky jiny tip co s tim?
Priznicz jsem davala, ale nechce to. Ona vubec tak nejak nespolupracuje.
Dekuju za radu.
já dávám staršímu junior angin pro děti, pak ještě kapky kaloba celkem zabírají a pomáhají i fenistilové kapky 😉 .
zkus jí uvařit zázvorovej čaj, tím nic nezkazíš (jen nelouhuj dlouho, ať to moc nepálí), jinak mně mudra říkala, že pro děti kromě toho junioranginu nic není ☹...musím juknout na to tantum verde, jestli nekecala.
za mě taky pastilky tantum verde nám hned pomohly 😉
Aho, pastilkami Tantum verde opravdu nic nezkazíš. Dobrý je i heřmánek nebo vincentka a kloktat je, i když je otázka, jestli to dcerka umí. Ale Vincentka se myslím prodává i ve spreji...škola ten priesnietz, podle mě fakt pomáhá.
A co Tantum verde to jste nikdo nezkousel? A jaka je to az bolest mirna a nebo az zdurene uzliny a spatne se polyka?
Ja ano, casto se k nemu vracim pac nam hodne pomaha
A jsou dobre spise pastylky a nebo ten sprej?
No kazdemu vyhovuje neco jineho a kazdy je natom asi i jinak cenove, zeptej se v lekarne jaky Tantum verde by ti doporucili 🙂
Taky mame radi cucave pastylky na bolest
Malá si zapařováček na krk taky nenechá dát. Bojuje u toho jako tygr🙂Já naposledy zkusila cucací tabletky od preventan quattro a spokojenost🙂Je tedy až od 3 let.
Starší dcera vždycky když ji bolí v krku a je nachlazená tak cucá pastilky Tantum verde a prý ji to chutná :D jsem ráda, protože já byla spíš zvyklá na kloktadla když mě bolí v krku a to se jí nelíbilo, ty cucací tabletky ji naučil manžel 🙂
U nás funguje Kaloba a kloktat sůl (u toho kloktání záleží, jak je dítě staré).
Bactoral 👍👍👍 super ovocná chuť, malý zvládl v roce 💗
Ja mam za to ze od let je tantum verde ty pastilky. Ty celkem pomahaji.