Ahoj mamky, obracím se na vás s prosbou. Mám nemocnýho prcka od neděle, střevní chřipka, co přešla do rýmy a ošklivýho kašle. Jen to moc nezvládá a pořád pláče, řve jak tygr, což mu asi nepřidává. Nemáte rady jak mu co nejvíc ulevit? (Byli jsme dnes na pohotovosti, dali mu kapky, na průduškách prý nic nemá. Z nosu mu furt teče vodnatej hlen). Děkuju moc!
Nám vždycky doktorka dává na rýmu 3x denně 8 kapek Fenistilu. Prý působí protizánětlivě. Tak to vyzkoušejte 😉
pokud ho v tom krku bolí, tak třeba i trochu nurofenu
Často mi v lekarne doporucuji Tantum vede a opravdu pomaha, je vhodny i pro deti, a ja nam kupuji i pastylky
My mame doma sprej a je dobrý
My zase kupujeme spise pastylky, casto nas trapi hlavne to škrabani v krku a pastylky nam nato zabiraji
Ty jsou moc dobry, vzdy zaberou na takovy to skrabani v krku pri polykani, to je hodne neprijemny
Nas vzdy kdyz to doma chytne tak je v lerkarne maji v akci, asi nahoda ale tim padem mi je lekarnice doporucuje jako prvni
Nam treba doktorka nikdy nic nepredepsala poradnyho takze vzdy stejne musim jit sama do lekarny a neco si koupit lepsiho
ja nevim od kolika let a v jakem mnozstvi,ale na bolest v krku u deti se dava zazvor (treba caj) nebo nam pomaha prsni mast, uvolnuje dychaci cesty, pomaha `pri ryme a nachlazeni...