Dobrý den,
Chci se zeptat dcera se stala nehoda včera ji starší sestra nechtěně šlápla na ruku od té doby si dcera stěžuje na bolest ruky ale oteklé to nemá a na místě to má červené až místem trochu do fialová. Jedná se modřínu nebo tam může být něco vážného?
To ti nikdo nerekne bez rtg. Syn zlomil dceri nohu a vubec to na to nevypadalo. Spadl na ni,noha ji hrozne bolela,ale otekle to treba nemela (i kdyz my jsme s ni jeli hned,byly ji 2 roky)...
Pokud ji na ruku dupla v nějakém pádu nebo divoké hře, pak to zlomené být muže. Na ten rentgen bych šla (se svým přístupek k doktorům asi klidně v pondělí, ne nutně na pohotovost o víkendu)
Přidávám fotky, hýbe s ní normálně bolí ji jen když se člověk ji na to zeptat jinak sama si nestezuje dceři jsou 4roky (20kg) a spadla na ni 6leta (25kg)
Hýbe s ní normálně, i když má udržet těžší věc? (třeba lahev limonády?)
Z fotky tam má úplně nepatrnou modřinu... a "že bolí, říká, jen když se ptám" zní dost jako "jo, já se včera uhodila, tak to asi bolet má. Aspoň se o mě bude maminka starat"
... což ti ale píše člověk, který naštípnutou vřetení kost vesele přechodil a přeraženou pažní kost řešil až druhý den (u sebe a v pubertě)... Jistota je rentgen. Ale z toho, co píšeš a fotíš, mi přijde zbytečný.
normalni modrina... kdyz ji to nikdo nebude pripominat, tak ani nebude vedet...
@lucinkaab tak proč nezajdete na rentgen tam se zjistí co a jak