Bolest ruky

lucinkaab
3. led 2025

Dobrý den,
Chci se zeptat dcera se stala nehoda včera ji starší sestra nechtěně šlápla na ruku od té doby si dcera stěžuje na bolest ruky ale oteklé to nemá a na místě to má červené až místem trochu do fialová. Jedná se modřínu nebo tam může být něco vážného?

fouskovi
3. led 2025

@lucinkaab tak proč nezajdete na rentgen tam se zjistí co a jak

kristyn86
4. led 2025

To ti nikdo nerekne bez rtg. Syn zlomil dceri nohu a vubec to na to nevypadalo. Spadl na ni,noha ji hrozne bolela,ale otekle to treba nemela (i kdyz my jsme s ni jeli hned,byly ji 2 roky)...

cilkat
4. led 2025

Pokud ji na ruku dupla v nějakém pádu nebo divoké hře, pak to zlomené být muže. Na ten rentgen bych šla (se svým přístupek k doktorům asi klidně v pondělí, ne nutně na pohotovost o víkendu)

fouskovi
4. led 2025

@cilkat a já bych jela hned může to mít zlomené a nedej bože blbě a bude třeba i to zpevnit jinak než sádrou

lucinkaab
autor
4. led 2025

@fouskovi
@cilkat děkuji

lucinkaab
autor
4. led 2025

Přidávám fotky, hýbe s ní normálně bolí ji jen když se člověk ji na to zeptat jinak sama si nestezuje dceři jsou 4roky (20kg) a spadla na ni 6leta (25kg)

cilkat
4. led 2025

Hýbe s ní normálně, i když má udržet těžší věc? (třeba lahev limonády?)
Z fotky tam má úplně nepatrnou modřinu... a "že bolí, říká, jen když se ptám" zní dost jako "jo, já se včera uhodila, tak to asi bolet má. Aspoň se o mě bude maminka starat"
... což ti ale píše člověk, který naštípnutou vřetení kost vesele přechodil a přeraženou pažní kost řešil až druhý den (u sebe a v pubertě)... Jistota je rentgen. Ale z toho, co píšeš a fotíš, mi přijde zbytečný.

petramana
4. led 2025

normalni modrina... kdyz ji to nikdo nebude pripominat, tak ani nebude vedet...